Hello
  Home Help Search Login Register DMCA Rules  
21 May 2013, 12:27:00

Rapidshare Search
Skoci na stranu: 1    Idi na dno strane
Send this topic    Print
Author Topic: Upoznajte decaka, koji zna sve o svom proslom zivotu  (Read 1424 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Postovani/a
Hvala vam sto ste postali deo nase zajednice...
mozete skidati sve sto zelite bez registracije na nas forum..
« on: 18 August 2009, 22:04:22 »

Ako ne vjerujete u reinkarnaciju ili o tom jednostavno nemate mišljenje, ovu priču svakako pročitajte. Toliko je dojmljiva da će završiti i na velikom platnu.

James Leininger, 11-godišnji dječak iz Lafayette u Louisiani, u prošlom se životu zvao James Huston i bio je pilot američkog ratnog zrakoplovstva.

Ponajbolji je dokaz da je reinkarnacija moguća jer se sjeća gotovo svega iz prethodnog života, kako detalja iz ranog djetinjstva, tako i trenutka kada je umro u moru nakon što je japanska vojska oborila njegov zrakoplov nedaleko od Iwo Jime 3. ožujka 1945.

Evo kako glasi priča o njemu od samog početka, priča koju se dosad nitko nije usudio nazvati prevarom, jer je u njoj puno i previše teško objašnjivih detalja koji su i najveće sumnjičavce ostavljali s upitnikom iznad glave.

Tek nakon što je napustio kinderbet, James Leininger je iskazao golemu fascinaciju avionima.

Imao je tek 18 mjeseci kada je pokazao da poznaje stare ratne zrakoplove u detalje, pogotovo legendarni F4U Corsair, tip lovca u kojem je Huston i poginuo.

Kada je napunio drugu godinu, mališan je počeo patiti od stravičnih noćnih mora, te se ubrzo pokazalo da je svake noći iznova proživljavao svoju smrt!

Svojim je roditeljima tada po prvi puta objasnio da se nekoć zvao James Huston, da je služio na pomoćnom nosaču aviona Natoma, da ja japanska vojska oborila njegov avion pogotkom u motor, i da je život skončao u moru (detaljnije o tom događaju u videu).

Njegov se otac Bruce, isprva posve skeptičan prema reinkarnaciji, potom dao u istraživanje, pa je poveo sina da upozna preostale živuće vojnike koji su služili na tom brodu. Malo je reći da je ostao bez riječi.

Nakon što je maleni James ugledao svoje stare ratne drugove, one koje je znao, pozdravio ih je poimence!

No, ni tu šokantnim otkrićima nije bio kraj. Roditelji dječaka zatim su našli i Anne Barron, sestru Jamesa Hustona, te je i starica ubrzo zaključila da je mališan – njen pokojni brat!

"To dijete mi je ispričao toliko raznih detalja iz našeg djetinjstva da nisam imala što zaključiti osim da je to doista moj brat. Na primjer, prisjetio se naših portreta koje je nacrtala naša majka, a za te slike baš nitko na svijetu osim nas nije znao", kazala je između ostalog gospođa Barron.

Priča o tom dječaku je nedavno objavljena i u knjizi Sole Survivor, a kako se čini, uskoro će završiti i na filmskom platnu.
  • *
  • zahvalnica: 35

• pol: Male
  • Date Registerd:06 April 2009, 14:54:56
  • Topics: 231
  • Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 1.5 Firefox 1.5
  • Email
::postovani, gosti i clanovi... Make RapidBelgrade more strong by donating us. Even donation can make RapidBelgrade better and bigger... You can make donation via PayPal or Payza... ::
Rapidshare Search

« Reply #1 on: 03 February 2010, 22:28:17 »

Eh od ovog sam se najezio  shake
  • *
  • zahvalnica: 11

• Date Registerd:14 April 2009, 16:43:13
  • Topics: 3
  • Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Opera 9.80 Opera 9.80
  • Email
« Reply #2 on: 17 February 2010, 19:37:34 »

Zaista fascinantno!
Za razmisljanje u svakom slucaju.
Pitam se, ako svi imamo zivot prije, sta sam ja bio i kako to otkriti?
Ako neko zna nacin neka napise!
  • *
  • zahvalnica: 0

• Date Registerd:15 February 2010, 12:23:58
  • Topics: 0
  • Activity/Aktivnost
    0%
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
  • Email
« Reply #3 on: 17 February 2010, 21:55:44 »

Pa ja mislim da nesto poput reinkarnacije, mada ne u pravom smislu te reci i ne u bukvalnom smislu, ipak postoji........Moje shvacanje reinkarnacije je nesto malo drugacije......Ali ne bih sada da vas gusim o tome........Ovo o ovom decaku nije jedini primer ocigledne reinkarnacije....Ima ih na stotine na celoj planeti...... Mnoge knjige i studije su napisane o tome, medjutim nauka pokusava da ih opovrgne i obicno ih proglasava izmisljotinama i prevarama ocigledno nemocna da ih argumentovano demantuje........Ali ni o tome ne bih sada jer ima mnogo toga da se napise na ovu temu....Htela bih da odgovorim na pitanje b-o-k-i-ju kako da sazna sta je bio i da li je uopste bio u proslom zivotu, jer postoje i duse koje su takoreci novo stvorene... Jedan od nacina, koji je i najlaksi ali i najnepouzdaniji je da se povrgnes dubokoj hipnozi....Ali to mora da uradi profesionalni i iskusni hipnotizer koji te moze uvesti u stanje veoma duboke hipnoze, i koji te svojim pitanjima moze navesti do nivoa svesti ili podsvesti koji je bio aktivan u proslom, ili cak i proslim zivotima........Jeste da je redak slucaj ali pojedini hipnotizeri su uspevali da dodju i do nivoa podsvesti cak i tri zivota pre ovog aktuelnog.......Naravno, ako su ti zivoti i duse uopste i postojali pre aktuelnog zivota......Jer kao sto rekoh, po nekim studijama i istrazivanjima u koja ja licno verujem, postoje duse koje su tek stvorene, odnosno koje su tek odlucile da imaju iskustvo sa ove planete.......Eto....toliko od mene...
Puno pozdrava !!!!!!!
  • *

• Date Registerd:18 December 2009, 00:05:38
  • Topics: I am a geek!!
  • Activity/Aktivnost
    0%
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 3.6 Firefox 3.6
  • Email
« Reply #4 on: 17 February 2010, 22:55:28 »

.Htela bih da odgovorim na pitanje b-o-k-i-ju kako da sazna sta je bio i da li je uopste bio u proslom zivotu, jer postoje i duse koje su takoreci novo stvorene.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala na iscrpnom objasnjenju! S tobom bih mogao raspravljati.
Malo se moze vjerovati iako ne iskljucujem da postoje fenomeni...
Neko od tih ili "tih" mi rece da sam u proslom zivotu bio vazna vojna licnost za jednu drzavu... 1111
Da li je bilo i ako je zasto je...malo sam istrazivao, kopkao i cuo to sto sam cuo...misljenja sam da smo svi tu, na ovom svijetu da obavimo zadacu koja nam je povjerena!
Da netko upravlja nasom sudbinom..., mislim da da, pa i sam sam se uvjerio. O detaljima necu sada.

Mozda svako moze naci odgovor ako preispita svoju proslost, da li je, kako, zasto...
Na svu srecu nisam fenomen... hiiii
  • *

• Date Registerd:15 February 2010, 12:23:58
  • Topics: 0
  • Activity/Aktivnost
    0%
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
  • Email
« Reply #5 on: 04 February 2011, 19:44:13 »