|
« Reply #120 on: 13 September 2010, 21:28:51 » |
|
Uredu,nije problem! trudicu se da sve izgleda uredno i da bude kako treba i po pravilu foruma!Mislio sam da ce moci pre ali sam predpostavio da nece moci jer sa nov ovde. Ali ok,nastavljam kao i dosad! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
 |
« Reply #121 on: 13 September 2010, 23:47:06 » |
|
Prijavljujem se za moderatora u automobilizmu... 
|
|
|
|
|
|
|
A ja sam skockan fino ko Pacino, zivot je kocka ja za ribe sam kazino!
|
|
|
|
|
 |
« Reply #123 on: 14 September 2010, 10:28:11 » |
|
KaJzEr 283 kao prvo ti imaš svoj forum, tako da to neće ići (znaš pravila, ako ne pročitaj)... Kao drugo već si imao mod ovde, al si nakon par dana rekao da ti skinemo čin, tako da si izgubio naše poverenje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #124 on: 14 September 2010, 15:02:01 » |
|
KaJzEr 283 kao prvo ti imaš svoj forum, tako da to neće ići (znaš pravila, ako ne pročitaj)... Kao drugo već si imao mod ovde, al si nakon par dana rekao da ti skinemo čin, tako da si izgubio naše poverenje... Imao sam test po cemu mislim da je to glupo a ne razumem zbog cega sam izgubio vase poverenje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #125 on: 14 September 2010, 15:21:42 » |
|
Prvo totalna glupost koja je postavljena za uslov a to je da ne moze se biti mod na drugom forumu koji je warez tipa da bi se bilo i ovde,od ove provale jos vecu nisam cuo. Drugo sto je neko napisao citah premijum pa 19,90 e mesecno  e to je tek provala godine,zna se da premijum nalozi korite samo po 2 mogucnosti: 1.hakovani acc-ovi 2.generisani od rapid uploada,jer ste upravo skoro trazili odbrovoljce koji ce kaciti vase linkove na 15-20 drugih sajtova na koje im vi date adrese. Pprema tome,dabome  Ja sa kupio premijum na 2 godine za 1000 dinara i da se razumemo sa mojim meilom i paswordom ne hakovan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #126 on: 14 September 2010, 17:45:02 » |
|
KaJzEr 283 imao si test mod da bi videli dal starno želiš da budeš mod kod nas (ti si za to vreme od kad si postao test mod postavio par postova), al posle 2-3 dana si rekao da ti ga uklonimo... Razmisli malo o ovome, mi smo ti dali šansu i sve smo se dogovorili i verovali smo da ćeš se potruditi da postaneš mod, a ti si jednostavno posle par dana odbio...I kako sad da verujemo da nećeš učiniti isto?
cobi63 to nije provala, to je naše pravilo i imamo svoje razloge zbog čega smo stavili to pravilo, ako se nekome ne sviđa ne mora i ne treba da konkuriše za moderatora... A to što se tiče naloga, to je napisano kao fora, jer je neko pitao dal se moderisanje naplaćuje, pa je Bazduljica to napisala da se ipak ne "radi‚‚ za đabe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #127 on: 16 September 2010, 01:39:39 » |
|
|
|
|
|
|
« Last Edit: 16 September 2010, 01:41:15 by adminsns »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #128 on: 20 September 2010, 18:19:11 » |
|
KaJzEr 283 idi na pikslu pa modeliraj kolko hoces... ovde se radi a ne glumi ludilo !!!!!!! jel ti vidis kolko ima tema i clanova?? nije ovo mesto za tebe... razguli
Ne glumim nikakvo ludilo ja kao da ne znam da se ovde radi mada razgulicu posto ste smor!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
« Last Edit: 30 November 2010, 12:43:36 by KaJzEr 283 »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #129 on: 20 September 2010, 23:03:52 » |
|
adminsns sto si tako neraspolozen? Sta odma teras sve u pm? Pa covece ti treba da budes ovde domacin a ne tako da se ponasas trebao bi da imas strpeljenja kontam da ima mnogo ljudi koji pitaju gluposti i ostalo... Pa ima i sada generatora za rapid i rade svremena na vreme sad nesto novo sto je izaslo na warezu radi dosta solidno samo jako brzo se trosi... A sad ovo sto kaze za premium na 2 godine ima kombinacija i po legalnom da dobijes za te novce znaci uplatis 100dinara dobije 99 rapida to ti je 30gb mesescno znaci 10 meseci 1000dinara 300gb pa dobro nije za 1000 dinara al za 2000 2500 moze da se dobije neki solidan premium acc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #130 on: 21 September 2010, 00:10:36 » |
|
Kissme1 evo ja ću ti odgovoriti umesto adminsns...
KaJzEr 283 se prijavio za mod-a, pri tome je bio mod na drugim sajtovima (čak i admin na jednom) mi smo ga prihvatili al morao je da na te ostale forume ne bude mod...On je to prihvatio, e tu je i nastao problem, on od kad je postao mod kod nas, postavio je par tema (4-5) za nedelju dana...E a u međuvremenu je iskoristio to što je bio ovde mod pa naš sadržaj kopirao na te forume gde je bio admin...
A cobi63 je sa drugog foruma (što je i sam rekao) i ovde je bio samo da bi provocirao...Svako ima na svoje mišljenje al on je preterao u svome postu (koji je naravno obrisan jer je bilo i teškog vređanja)...Tako da adminsns ima potpuno pravo da radi i da kaže šta hoće, ipak je ovo njegov forum i ako želi može sve nas da banuje to je njegova volja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #131 on: 21 September 2010, 00:24:00 » |
|
Nzm necu da se mesam.. Nas su u skoli ucili ko tebe kamenom ti njega lebom :P a sad koliko to rade ljudi i koliko to vredi necu da komentarisem...A niasm znao da ne mozes biti admin na drugom sajtu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #132 on: 21 September 2010, 00:42:54 » |
|
Ja sam procitao poruku koju je cobi63 napisao i koja je bila upucna adminu i za onako ponasanje ne postoji opravdanje...slazem se u potpunosti sa Borisom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #133 on: 21 September 2010, 01:49:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #134 on: 02 October 2010, 11:55:40 » |
|
hteo bi ja da se prijavim za moda. i koje su sekcije slobodne za uredjivanje??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|