Hello
  Home Help Search Login Register DMCA Rules  
19 June 2013, 12:03:14

Rapidshare Search

Rapidshare Search
Skoci na stranu:  1 2 3 4 5 6 ... 25   Idi na dno strane
Send this topic    Print
Author Topic: Novosti iz Formule 1  (Read 16642 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Postovani/a
Hvala vam sto ste postali deo nase zajednice...
mozete skidati sve sto zelite bez registracije na nas forum..
« on: 03 November 2009, 19:15:36 »

Alonso želi da završi karijeru u Ferrariju

Svetski prvak Fernando Alonso veruje da će karijeru završiti u svom novom timu, Ferrariju.

Alonso je sa Ferrarijem potpisao trogodišnji ugovor.

"Iskreno mislim da će Ferrari biti moj poslednji tim," rekao je Španac novinarima u Japanu.

"Prelazak iz Ferrarija u drugi tim je uvek korak nazad. Ferrari je više od tima i svoju karijeru želim da završim u ovoj ekipi."

"Mislim da mnogo stvari simbolizuje Ferrari. Strast, konkurentnost...Ovo je moj najbolji potez u karijeri."
  • *
  • New vw scirocco=pusti snovi
  • zahvalnica: 1065

• pol: Male
  • Date Registerd:10 April 2009, 21:17:38
  • Topics: 2542
  • Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3

::postovani, gosti i clanovi... Make RapidBelgrade more strong by donating us. Even donation can make RapidBelgrade better and bigger... You can make donation via PayPal or Payza... ::
Rapidshare Search

« Reply #1 on: 03 November 2009, 19:17:04 »

Vettel osvojio pol poziciju u Japanu

Sebastian Vettel je osvojio pol poziciju na kvalifikacijama u Japanu koje su bile prepune sudara. Sa staze su izletali Glock, Alguersuari i Buemi.

Jedini koji je uspeo da prati super brzog Sebastiana Vettela bio je Jarno Truli u Toyoti.

Lewis Hamilton je zauzeo treću poziciju sa zaostatkom većim od dve desetinke.

Četvrto najbrže vreme je vozio Adrian Sutil u Force Indiji.

Rezultati kvalifikacija:

Poz  Vozač        Tim                          Q1        Q2        Q3     
 1.  Vettel       Red Bull-Renault      (B)  1:30.883  1:30.341  1:32.160
 2.  Trulli       Toyota                (B)  1:31.063  1:30.737  1:32.220
 3.  Hamilton     McLaren-Mercedes      (B)  1:30.917  1:30.627  1:32.395
 4.  Sutil        Force India-Mercedes  (B)  1:31.386  1:31.222  1:32.466
 5.  Barrichello  Brawn-Mercedes        (B)  1:31.272  1:31.055  1:32.660
 6.  Heidfeld     BMW-Sauber            (B)  1:31.501  1:31.260  1:32.945
 7.  Button       Brawn-Mercedes        (B)  1:31.041  1:30.880  1:32.962
 8.  Raikkonen    Ferrari               (B)  1:31.228  1:31.052  1:32.980
 9.  Kovalainen   McLaren-Mercedes      (B)  1:31.499  1:31.223
10.  Buemi        Toro Rosso-Ferrari    (B)  1:31.196  1:31.103
11.  Rosberg      Williams-Toyota       (B)  1:31.286  1:31.482
12.  Alonso       Renault               (B)  1:31.401  1:31.638
13.  Kubica       BMW-Sauber            (B)  1:31.417  1:32.341
14.  Glock        Toyota                (B)  1:31.550
15.  Alguersuari  Toro Rosso-Ferrari    (B)  1:31.571
16.  Fisichella   Ferrari               (B)  1:31.704
17.  Nakajima     Williams-Toyota       (B)  1:31.718
18.  Grosjean     Renault               (B)  1:32.073
19.  Liuzzi       Force India-Mercedes  (B)  1:32.087
20.  Webber       Red Bull-Renault      (B)
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #2 on: 03 November 2009, 19:18:17 »

Vettel pobedio na VN Japana

Sebastian Vettel pobedio je na VN Japana na vrlo dominantan način. Vodio je od prvog do poslednjeg kruga.

Na podijumu su se pored Nemca našli Trulli i Hamilton. Hamilton uprkos KERS sistemu nije uspeo da se probije do prve pozicije.

Jaime Alguersuari je izleteo u zavoju 130R devet krugova pre kraja što je izazvalo izlazak Safety Car-a na stazu i skupljanje vozača u kolonu. Do kraja je bilo sasvim neizvesno.

Raikkonen je zauzeo četvrtu poziciju ispred: Rosberga, Heidfelda, Barichella i Buttona.

Najbrži krug na trci vozio je Mark Webber a vreme kruga je: 1:23.569.

Rezultati trke:

Poz  Vozač         Tim                        Vreme
 1.  Vettel        Red Bull-Renault      (B)  1h28:20.443
 2.  Trulli        Toyota                (B)  +     4.877
 3.  Hamilton      McLaren-Mercedes      (B)  +     6.472
 4.  Raikkonen     Ferrari               (B)  +     7.940
 5.  Rosberg       Williams-Toyota       (B)  +     8.793
 6.  Heidfeld      BMW Sauber            (B)  +     9.509
 7.  Barrichello   Brawn-Mercedes        (B)  +    10.641
 8.  Button        Brawn-Mercedes        (B)  +    11.474
 9.  Kubica        BMW Sauber            (B)  +    11.777
10.  Alonso        Renault               (B)  +    13.065
11.  Kovalainen    McLaren-Mercedes      (B)  +    13.735
12.  Fisichella    Ferrari               (B)  +    14.596
13.  Sutil         Force India-Mercedes  (B)  +    14.959
14.  Liuzzi        Force India-Mercedes  (B)  +    15.734
15.  Nakajima      Williams-Toyota       (B)  +    17.973
16.  Grosjean      Renault               (B)  +     1 lap
17.  Webber        Red Bull-Renault      (B)  +    2 laps

Najbrži krug: Webber, 1:32.569

Nisu završili:

Vozač         Tim                        U krugu
Alguersuari   Toro Rosso-Ferrari    (B)    58
Buemi         Toro Rosso-Ferrari    (B)    26
Glock         Toyota                (B)    15

Poredak:               

Vozači  :                    Konstruktori:           
 1.  Button        85        1.  Brawn-Mercedes        156
 2.  Barrichello   71        2.  Red Bull-Renault      120.5
 3.  Vettel        69        3.  Ferrari                67
 4.  Webber        51.5      4.  McLaren-Mercedes       65
 5.  Raikkonen     45        5.  Toyota                 54.5
 6.  Hamilton      43        6.  Williams-Toyota        34.5
 7.  Rosberg       34.5      7.  Renault                26
 8.  Trulli        30.5      8.  BMW Sauber             24
 9.  Alonso        26        9.  Force India-Mercedes   13
10.  Glock         24       10.  Toro Rosso-Ferrari      5
11.  Kovalainen    22     
12.  Massa         22     
13.  Heidfeld      15     
14.  Kubica         9     
15.  Fisichella     8     
16.  Sutil          5     
17.  Buemi          3     
18.  Bourdais       2       
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #3 on: 03 November 2009, 19:19:11 »

Piquet misli da je prošao najgore

Bivši Renaultov vozač tvrdi da je on prošao najgore u Crashgate skandalu. Brazilac misli da će teško naći mesto u Formuli 1 iako tamo više nema Briatorea i Symondsa.

"Neki su tvrdili da FIA treba da me kazni, ali sam ja zapravo dobio najveću kaznu. Za razliku od ostalih učesnika ja sam na početku svoje karijere. Moram preći preko puno prepreka. Zapravo, moram celu karijeru početi ponovo," izjavio je Piquet za Times.

"Sve se dogodilo toliko brzo da nisam ni mogao da mislim o posledicama. U tom trenutku sam bio u teškom položaju jer se raspravljalo o produženju mog ugovora. Bio sam iznenađen predlogom Briatorea i Symondsa, a Briatore je čak bio moj menadžer."
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #4 on: 03 November 2009, 19:20:14 »

Raikkonen hoće dobar bolid

Bivši svetski prvak otkriva da ga zanima trkanje isključivo u konkurentnom bolidu. Kimi Raikkonen će na kraju ove sezone napustiti Ferrarijev tim a njegovo mesto će preuzeti Fernando Alonso.

Za Finca se navodno interesuju McLaren Mercedes za koji je ranije vozio, i Toyota. Raikkonen je još jednom potvrdio da će ostati u Formuli 1 samo ukoliko bude imao konkurentan bolid.

"Postoji puno opcija, ali prvenstveno želim dobar ugovor i bolid sa kojim mogu da se borim za titulu. Nema smisla nastupati za manji tim, od toga nemam koristi."

"Kao što sam već rekao, želim da se trkam u bolidu koji je spreman za osvajanje titule. Želim sebi da dam šansu a sve ostalo je na meni. Za pobedu je prvenstveno potreban dobar bolid."

"Ne zanima me kruženje na 10. mestu. Od toga nemam koristi, radije bih bio kod svoje kuće."

"Ako ne uspem da potpišem ugovor sa dobrim timom koji ima dobar bolid, onda ću dobro razmisliti o svemu
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #5 on: 03 November 2009, 19:21:27 »

Massa se vratio u Maranello

Brazilski vozač vratio se u Ferrarijevo sedište nakon dugotrajnog oporavka od posledica teške nesreće na VN Mađarske. Massa će u Maranellu trenirati na simulatoru.

Massa će pored treniranja na simulatoru učestvovati i na tehničkim sastancima uz nastavak terapija i oporavka. Brazilac će nastaviti i sa fizičkim pripremama.

Felipe Massa će uskoro testirati bolid Ferrarija iz 2007. godine sa gumama koje se koriste u GP2 seriji kako bi se izbegli problemi sa kršenjem pravilnika Formule 1.

"Konačno sam se vratio kući. Ovo je moja druga porodica i jedva sam čekao da ih vidim, sve te ljude sa kojima dugo sarađujem i koji su bili uz mene u najtežim trenucima."

"Sad mogu da kažem da počinjem sve iznova. Pred nama je puno posla, ali ja sam srećan."

Šef tima Stefano Domenicalli je izjavio da je zadovoljan povratkom Masse u tim.

"Dobro je što se Felipe vratio u tim. Srećan sam što mogu opet da ga primim. Zajedno smo nazvali Lucu di Montezemola, koji je Felipeu poželeo brz oporavak i ugovorio zajednički sastanak."
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #6 on: 03 November 2009, 19:22:26 »

Kubica potpisao ugovor sa Renaultom

Potvrđeno je da će Robert Kubica od naredne sezone voziti za Renaultov F1 tim. Poljak će zameniti Alonsa koji će od naredne sezone voziti za Ferrari.

Kubica je svoju dosadašnju karijeru proveo u BMW-ovom timu, iako je pre dolaska u Formulu 1 povezivan sa Briatoreom i Renaultom.

Renaultov šef, Bob Bell je povodom potpisivanja ugovora sa Kubicom izjavio:

"Kubicu pratimo od njegovog debija 2006. godine. Uvek je pominjan kao najtalentovaniji vozač mlađe generacije, a tu titulu je potvrdio dobrim vožnjama. Zadovoljni smo što ćemo mu naredne sezone ponuditi jedan od naših bolida."

"Renault ima visoke ambicije za budućnost, pa od Roberta očekujemo puno."

"Jako sam srećan što ću voziti za Renault. Osećam da imam posebnu vezu sa tim timom jer sam 2005. godine osvojio titulu u Renaultovoj svetskoj seriji," izjavio je Kubica.
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #7 on: 03 November 2009, 19:23:25 »

Massa ima savršen vid

Lekarski pregled u Parizu otkrio je da se vid Felipea Masse u potpunosti oporavio od teške nesreće na VN Mađarske. Massa je na trci u Mađarskoj zadobio ozbiljne povrede a jedan od najvećih problema bilo je levo oko.

Massa će u ponedeljak testirati Ferrarijev bolid iz 2007. godine, ali pre toga mora proći detaljne testove. Prvi testovi su pozitivni i pokazuju da se Felipeov vid u potpunosti oporavio.

"Prvi nalazi su dobri, naročito oftamološki koji su potvrdili da su sve funkcije oka ostale netaknute," piše u Ferrarijevom saopštenju.

Massa je pre par dana posetio Ferrarijevo sedište u Maranellu, gde je dosta vremena posvetio vožnji na simulatoru.

Brazilac je izjavio da se verovatno neće trkati na poslednjoj trci sezone u Abu Dhabiju, ali je najavio da će na trci u Brazicu po završetku trke mahati kariranom zastavom.
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #8 on: 03 November 2009, 19:24:33 »

VN Brazila - Najava

Vettel je pobedom u Japanu uspeo da se približi Buttonu na 16 bodova, a do kraja su ostale još dve trke. Barrichello za Buttonom zaostaje 14 bodova. I Vettel i Barrichello još uvek imaju teoretske šanse da postanu šampioni, ali za to će im trebati odlična vožnja uz Buttonov kiks na nekoj od naredne dve trke. Webber je izgubio i teoretske šanse za titulu, tako da će u preostalim trkama pažnja biti usmerena na pomenuta tri vozača.

Trka u Interlagosu vozi se u smeru suprotnom od kazaljke na satu. Staza je dugačka 4.309 km a vozi se 71 krug što ukupno daje 305.909 km. Ova staza ima 15 krivina. Neravan asfalt stvara probleme prilikom određivanja visine bolida. Podešavanje oslanjanja je zbog toga izuzetno težak zadatak. Ključni deo ove staze predstavlja deonica koja ide od krivine 12 nalevo, uzbrdo, prelazi u pravac i izlazi na startno-ciljni pravac. Od ove deonice do prve krivine vozači dostižu maksimalnih 316 km/h. Kočnice na ovoj stazi nisu previše opterećene a aerodinamika i mehanika u velikoj meri doprinose dobrom vremenu kruga. Prolaskom kroz boks gubi se dosta vremena, tako da je najrealnija opcija dva pit stopa. Dobra pozicija na startu trke donosi jednu neuobičajenu prednost: bolje plasirani vozači kreću sa manje uzbrdice.

Ferrari je poslednjih godina dominirao na stazi u Brazilu, a sada sa bolidom koji su prestali da razvijaju nemaju prevelike šanse za uspeh. Vettel bi ponovo mogao da napravi dobar rezultat, dok se od Buttona očekuje da vozi na sigurno i uzme bodove. Kvalifikacije za VN Brazila voze se u subotu od 19h, a trka je u nedelju od 18h.
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #9 on: 03 November 2009, 19:25:38 »

Schumacher navija za Vettela

Bivši svetski prvak podržao je Sebastiana Vettela i savetovao mu je da ne odustaje od borbe za titulu. Vettel ima zaostatak od 16 bodova u odnosu na Buttona a do kraja su ostale još dve trke.

Schumacher smatra da Vettel ne treba da odustane iako Button ima najveće šanse.

"Ova sezona Formule 1 postala je jako zanimljiva. Kao i svi ljubitelji trka, jedva čekam poslednje dve trke ove sezone," objavio je Schumacher na svom sajtu.

"Oba poretka su otvorena, a mene posebno zanima rasplet borbe u poretku konstruktora. Želim da naši momci odbrane treće mesto."

"Mislim da svi treba da poštuju pravilo kog sam se ja držao tokom cele karijere. Ono glasi - nije gotovo dok stvarno nije gotovo. Morate se boriti do samog kraja. U Ferrariju to iskustvo koristimo uspešno već godinama i uveren sam da će i ovog puta biti isto."

"Sebastian će se verovatno složiti jer još uvek ima šanse za osvajanje titule. Ovo što je do sada učinio je veliki uspeh. Siguran sam da će dati sve od sebe kako bi u narednim trkama bio konkurentan. Matematički je sve moguće i ja mu držim palčeve."
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #10 on: 03 November 2009, 19:26:47 »

Williams objavio prekid saradnje sa Toyotom

Williams je potvrdio kako će na kraju ove sezone prekinuti saradnju sa Toyotom. Ovaj sporazum je na snazi od 2007. godine a prekid saradnje je nagovešten par nedelja ranije.

Šef tima, Sir Frank Williams zahvalio je Toyoti na motorima za ove tri sezone.

"U vreme kada je situacija u našoj ekipi bila teška, Toyota je pristala da bude naš dobavljač motora."

"Toyota je bila jako pristojan partner koji je uvek poštovao našu nezavisnost i pružali su nam prvoklasan tehnički proizvod. Ponosni smo što smo sarađivali sa tako dobrom kompanijom i zahvalni smo Toyoti na podršci."

"Voleo bih da se zahvalim Toyotinim tehničarima i inženjerima koji su neumorno radili sa našim timom u poslednje tri godine."

Šef Toyote motorsport, Tadashi Yamashina je izjavio:

"Uživali smo u saradnji sa Williamsom i verujemo da su obe kompanije profitirale od ovog partnerstva. Poštujemo Williamsovu odluku da traže nove mogućnosti i želimo im sreću u budućnosti."
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #11 on: 03 November 2009, 19:27:46 »

Kubica očekuje veliki izazov u Renaultu

Robert Kubica je izjavio da očekuje veliki izazov naredne sezone kada se priključi ekipi Renaulta. Poljak će nakon tri godine provedene u BMW Sauberu preći u Renault gde će zameniti Fernanda Alonsa koji je prešao u Ferrari.

Kubica je zadovoljan što se priključio Renaultu, ali je izjavio da ne očekuje da će im biti lako da dođu do uspeha.

"Jako sam srećan što sam deo Renaulta od naredne sezone i radujem se budućim izazovima," rekao je Kubica novinarima u Brazilu.

"Mislim da je ovo veliki izazov, na kraju krajeva mnogo stvari se dešava u Renaultu, ali verujem da ćemo uspeti da napravimo dobar posao za narednu sezonu i dalje. Pokušaćemo da delom budemo "nova" ekipa."

"Prilikom odluke pokušavate da ocenite mnogo faktora i da prikupite što više informacija. Jedna od najvažnijih je bila da je Renault osvajao svetska prvenstva pre par godina. Oni znaju šta je potrebno za pobedu a to je ono što sam tražio. Jako sam srećan."
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #12 on: 03 November 2009, 19:29:12 »

Barrichello osvojio pol poziciju na VN Brazila

Rubens Barrichello osvojio je pol poziciju nakon 2 sata i 45 minuta, koliko su trajale kvalifikacije zbog kiše. Barrichello je pol pozicijom obradovao domaće navijače i uneo je neizvestnost u borbu za titulu.

Glavni uzrok za ovako dugačke kvalifikacije je loše vreme u Sao Paolu. Kiša je bila veoma jaka pa je staza skoro sve vreme bila potopljena. Vozači su skoro dva sata proveli u boksu.

Glavni favorit za titulu Jenson Button zauzeo je tek četrnaestu poziciju čime je u velikoj meri sebi otežao situaciju.

Odmah iza Barrichella startovaće Mark Webber, dok je Webberov timski kolega imao očajne kvalifikacije i zauzeo je tek šesnaestu poziciju.

Sa treće pozicije krenuće vozač Force Indie Adrian Sutil koji je bio izuzetno brz. Iza Sutila su se plasirali: Trulli, Raikkonen, Buemi, Rosberg i Kubica.

Kvalifikacije su prekidane više puta zbog izletanja vozača. Trka za VN Brazila vozi se večeras u 19h.

Rezultati kvalifikacija:

Poz  Vozač        Tim                           Q1        Q2        Q3
 1.  Barrichello  Brawn-Mercedes        (B)  1:24.100  1:21.659  1:19.576
 2.  Webber       Red Bull-Renault      (B)  1:24.722  1:20.803  1:19.668
 3.  Sutil        Force India-Mercedes  (B)  1:24.447  1:20.753  1:19.912
 4.  Trulli       Toyota                (B)  1:24.621  1:20.635  1:20.097
 5.  Raikkonen    Ferrari               (B)  1:23.047  1:21.378  1:20.168
 6.  Buemi        Toro Rosso-Ferrari    (B)  1:24.591  1:20.701  1:20.250
 7.  Rosberg      Williams-Toyota       (B)  1:22.828  1:20.368  1:20.326
 8.  Kubica       BMW-Sauber            (B)  1:23.072  1:21.147  1:20.631
 9.  Nakajima     Williams-Toyota       (B)  1:23.161  1:20.427  1:20.674
10.  Alonso       Renault               (B)  1:24.842  1:21.657  1:21.422
11.  Kobayashi    Toyota                (B)  1:24.335  1:21.960
12.  Alguersuari  Toro Rosso-Ferrari    (B)  1:24.773  1:22.231
13.  Grosjean     Renault               (B)  1:24.394  1:22.477
14.  Button       Brawn-Mercedes        (B)  1:24.297  1:22.504
15.  Liuzzi       Force India-Mercedes  (B)  1:24.645
16.  Vettel       Red Bull-Renault      (B)  1:25.009
17.  Kovalainen   McLaren-Mercedes      (B)  1:25.052
18.  Hamilton     McLaren-Mercedes      (B)  1:25.192
19.  Heidfeld     BMW-Sauber            (B)  1:25.515
20.  Fisichella   Ferrari               (B)  1:40.703
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #13 on: 03 November 2009, 19:30:38 »

Webber pobedio u Brazilu, Button šampion

Mark Webber je današnjom pobedom u Brazilu došao do svoje druge pobede u karijeri. Jenson Button je trku završio kao peti što je bilo dovoljno da postane šampion.

Webberu su se na podijumu pridružili Robert Kubica i Lewis Hamilton. Vettel je osvojio četvrtu poziciju ispred Buttona, dok je Raikkonen zauzeo šesto mesto. Sedmi je kroz cilj prošao Sebastien Buemi a poslednji bod osvojio je Rubens Barrichello. Barrichelo je zbog gumi defekta morao da ide na nepredviđeni pit stop što ga je koštalo borbe za titulu.

Trku na stazi Interlagos nije završilo šest vozača a Sutil, Trulli i Alonso su odustali već u prvom krugu. Kasnije su odustali Heidfeld, Rosberg i Nakajima. Najbrži krug vozio je Mark Webber a vreme kruga je: 1:13.733.

Rezultati trke:

Poz  Vozač         Tim                        Vreme
 1.  Webber        Red Bull-Renault      (B)  1h32:23.081
 2.  Kubica        BMW Sauber            (B)  +     7.626
 3.  Hamilton      McLaren-Mercedes      (B)  +    18.944
 4.  Vettel        Red Bull-Renault      (B)  +    19.652
 5.  Button        Brawn-Mercedes        (B)  +    29.005
 6.  Raikkonen     Ferrari               (B)  +    33.340
 7.  Buemi         Toro Rosso-Ferrari    (B)  +    35.991
 8.  Barrichello   Brawn-Mercedes        (B)  +    45.454
 9.  Kovalainen    McLaren-Mercedes      (B)  +    48.499
10.  Kobayashi     Toyota                (B)  +  1:03.324
11.  Fisichella    Ferrari               (B)  +  1:10.665
12.  Liuzzi        Force India-Mercedes  (B)  +  1:11.388
13.  Grosjean      Renault               (B)  +     1 lap
14.  Alguersuari   Toro Rosso-Ferrari    (B)  +     1 lap

Najbrži krug: Webber, 1:13.733

Nisu završili:

Vozač         Tim                        U krugu
Nakajima      Williams-Toyota       (B)    31
Rosberg       Williams-Toyota       (B)    28
Heidfeld      BMW Sauber            (B)    22
Sutil         Force India-Mercedes  (B)    1
Trulli        Toyota                (B)    1
Alonso        Renault               (B)    1

Poredak:               

Vozači:                      Konstruktori:           
 1.  Button        89        1.  Brawn-Mercedes        161
 2.  Vettel        74        2.  Red Bull-Renault      135.5
 3.  Barrichello   72        3.  McLaren-Mercedes       71
 4.  Webber        61.5      4.  Ferrari                70
 5.  Hamilton      49        5.  Toyota                 54.5
 6.  Raikkonen     48        6.  Williams-Toyota        34.5
 7.  Rosberg       34.5      7.  BMW Sauber             32
 8.  Trulli        30.5      8.  Renault                26
 9.  Alonso        26        9.  Force India-Mercedes   13
10.  Glock         24       10.  Toro Rosso-Ferrari      7
11.  Kovalainen    22     
12.  Massa         22     
13.  Kubica        17     
14.  Heidfeld      15     
15.  Fisichella     8     
16.  Sutil          5     
17.  Buemi          5     
18.  Bourdais       2   
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

« Reply #14 on: 03 November 2009, 19:32:49 »

Jarno Trulli i McLaren kažnjeni

Sudije VN Brazila odlučile su da kazne Jarna Trullija sa 10.000 dolara zbog verbalnog sukoba sa Adrianom Sutilom nakon sudara.

Trulli je optužio Sutila za sudar, ali su sudije donele odluku da se radi o trkačkom incidentu. Zbog nesportskog ponašanja odlučili su da novčano kazne Trullija.

McLaren je kažnjen sa 50.000 dolara zbog nesigurnog puštanja Heikkija Kovalainena iz boksa. Heikki Kovalainen je sa sobom povukao crevo za dolivanje goriva. Kovalainen je zbog ovog incidenta dobio kaznu od 25 sekundi tako da je pao sa 10. na 12. poziciju.
  • *

• Activity/Aktivnost
    0%
    Windows XP Windows XP
  • Browser:

Skoci na stranu:  1 2 3 4 5 6 ... 25   Idi na vrh strane