Hello
  Home Help Login Register DMCA Rules  
19 January 2018, 18:15:52
 

Skoci na stranu: 1    Idi na dno strane
Send this topic    Print
Author Topic: Indexi Diskografija (1964-1999)  (Read 367 times)
« on: 22 September 2013, 12:25:02 »

Indexi Diskografija (1964-1999)

- Studijski Albumi

01. Indexi (1972) - Indeksi
02. Indexi (1978) - Modra Rijeka
03. Indexi (1999) - Kameni Cvjetovi

- Singlovi
01. Indexi (1964) - Sedam veličanstvenih
02. Indexi (1967) - Naše doba
03. Indexi (1969) - Jutro će promjeniti sve
04. Indexi (1969) ‎- Ne Želim Tvoju Ljubav
05. Indexi (1971) - Svijet u kojem živim
06. Indexi (1972) - Krivac si ti
07. Indexi (1972) - Sanjam
08. Indexi (1972) - Plima
09. Indexi (1972) - Negdje na kraju, u zatišju (1968-1976)
10. Indexi (1973) - Predaj se srce
11. Indexi (1973) - Jedina moja
12. Indexi (1974) - Samo su ruze znale
13. Indexi (1974) - Ding-Da-Da
14. Indexi (1975) - Pogrešan broj
15. Indexi (1975) - Volim te
16. Indexi (1975) - Obala Pusta Obala Vrela
17. Indexi (1976) - Moja Hana
18. Indexi (1976) - I Mi I Nas Dvoje
19. Indexi (1977) - Samo jednom
20. Indexi (1977) - U Jednim Plavim Ocima
21. Indexi (1977) - Voljela Je Sjaj U Travi
22. Indexi (1978) - Ispijmo zlatni pehar
23. Indexi (1978) - Pozovi Me Na Kafu
24. Indexi (1979) - 310 poljubaca
25. Indexi (1979) - Živjela Jugoslavija
26. Indexi (1980) - Njene Oči, Usne, Ruke
27. Indexi (1981) - Betonska Brana
28. Indexi (1983) - Pozdravi Sonju

Code:
https://kickass.to/indexi-diskografija-1964-1999-t7855692.html
  • *
  • zahvalnica: 0

  • Date Registerd:01 June 2013, 22:38:57
  • Posts: 21
  • Topics: 10
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Chrome 29.0.1547.76 Chrome 29.0.1547.76
  • Email
Logged
« Reply #1 on: 10 February 2015, 15:11:50 »

Indexi - Koncert Zetra 01.10.1999 (2001)



Snimak posljednjeg nastupa Indexa u sarajevskoj “Zetri” odrzan 1.oktobra 1999. godine objavljen na duplom CD-u. Te veceri sa njima su kao gosti nastupali Kornelije Kovac, Goran Bregovic, Milic Vukasinovic, Hari Varesanovic i Mladen Vojcic Tifa.

Genre................: Rock
Source...............: CD
Year.................: 2001
Ripper...............: FreeRIP Converter & HL-Dt-St RW/DVD GCC-4521B
Codec................: Free Lossless Audio Codec (FLAC)
Version..............: reference libFLAC 1.2.1 20070917
Quality..............: Lossless, (avg. compression: 63 %)
Channels.............: Stereo / 44100 HZ / 16 Bit
Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3
Ripped by............: pparadiso on 9.2.2015
Included.............: NFO
Covers...............: All

CD 01:

01. U inat godinama
02. U jednim plavim ocima
03. Sanjam
04. Mjesto pod suncem
05. Ima neka tajna veza
06. Balada
07. Predaj se srce
08. Plima
09. Snijeg pade na behar...
10. Jutro ce promijeniti sve
11. Negdje na kraju u zatisju

Playing Time.........: 55:12
Total Size...........: 360.21 MB

CD 02:

01. Pruzam ruke / Naj, naj...
02. Ruze i suze
03. Crni svatovi
04. I jos deset
05. Sve ove godine
06. Poslije tebe
07. Krivac si ti
08. Zute dunje
09. Bacila je sve niz rijeku
10. Svije u ko me zivim

Playing Time.........: 47:41
Total Size...........: 309.79 MB


Code:
http://www.filefactory.com/file/7hihsnti3ncl/InZet_by_pparadiso.part1.rar
http://www.filefactory.com/file/2ixf5fl8j20n/InZet_by_pparadiso.part2.rar


Code:
http://uploaded.net/file/wzfkp8su/InZet_by_pparadiso.part2.rar
http://uploaded.net/file/0m9y9w8i/InZet_by_pparadiso.part1.rar
  • *
  • ..:: drummer ::..
  • zahvalnica: 121

  • Location: The World
  • Date Registerd:04 June 2009, 19:57:07
  • Posts: 2235
  • Topics: 994
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 35.0 Firefox 35.0
Logged
Skoci na stranu: 1    Idi na vrh strane
Send this topic    Print
 
Skoci na:  

Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 0.747 seconds with 25 queries.

Google visited last this page Yesterday at 02:06:15
Theme created by Logo Off