|
« on: 16 April 2009, 22:01:13 » |
|
Ja sam danas uspeo da finaly nadjem curu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
 |
« Reply #1 on: 16 April 2009, 23:18:36 » |
|
Da se pohvalim sta sam u zivotu sve postigao. Ovako,smuvao sam skoro svako curu koju sam hteo,naravno bilo je i onih koje nisu htele. Zadovoljan sam time sto donegde vodim zdrav zivot,ne pusim,ponekad popijem,ne drogiram se. Pio sam pice sa Borom Djordjevicem,Vladom jet i Zlatkom iz Dargorona. A ovih dana idem da se upoznam sa Kristijanom Golubovicem. To je to uglavnom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #2 on: 16 April 2009, 23:26:26 » |
|
Da se pohvalim sta sam u zivotu sve postigao. Ovako,smuvao sam skoro svako curu koju sam hteo,naravno bilo je i onih koje nisu htele. Zadovoljan sam time sto donegde vodim zdrav zivot,ne pusim,ponekad popijem,ne drogiram se. Pio sam pice sa Borom Djordjevicem,Vladom jet i Zlatkom iz Dargorona. A ovih dana idem da se upoznam sa Kristijanom Golubovicem. To je to uglavnom  Pa ti si odlican. Jbt pijuckas picence tek tako sa ljudima....jbt! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #3 on: 16 April 2009, 23:33:18 » |
|
Najbitnije je biti covek u svakom smisli,da znas sta hoces,da budes druzeljubiv... Sa borom smo radili nesto oko stranke,vladu sam upoznao na 202 a zlatko je extra lik,i njega sam upoznao na 202. Sa Kristijanom smo bili u kontaktu preko njegovog foruma,i covek uopste nije onakav kakvog ga zamisljaju,kao kriminalca i batinarosa.Covek je dobar,pametan,mudar i svakog pokusava da odvrati od kriminala.Nego,da ne odemo mnogo offtopic da kazem da sam srecan jer sam upoznao dosta ljudi,ne poznatih.... I mogu da se pohvalim time sto se redovno zezamo,kuliramo,sviruckamo... Uh al sam se raskenjao... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #4 on: 17 April 2009, 21:24:57 » |
|
imam 22 godine, ozenjen sam i imam dete. Smatram da je za pohvalu to sto smo se supruga i ja PRVO vencali pa TEK ONDA pravili dete. Vecina nas zna da to danas ide ovim drugim redosledom. 
|
|
|
|
|
|
|
 'Oce li neko da mi objasni kako ovaj kretenski rar pack da raspakujem. Ne razumem zasto se ne koriste normalna pakovanja nego neki kretenizam
|
|
|
 |
« Reply #5 on: 17 April 2009, 21:28:36 » |
|
imam 22 godine, ozenjen sam i imam dete. Smatram da je za pohvalu to sto smo se supruga i ja PRVO vencali pa TEK ONDA pravili dete. Vecina nas zna da to danas ide ovim drugim redosledom.  Jbt....like 22 years. Cestitam, nema sta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #6 on: 17 April 2009, 21:39:59 » |
|
Hehe,mi smo se vencali sa 21.. Inace beba ima 9 meseci. Naravno, sa 20 sam pricao ono sto i svi, u fazonu "necu se ozeniti nikada". 
|
|
|
|
|
|
|
 'Oce li neko da mi objasni kako ovaj kretenski rar pack da raspakujem. Ne razumem zasto se ne koriste normalna pakovanja nego neki kretenizam
|
|
|
 |
« Reply #7 on: 21 April 2009, 18:12:33 » |
|
danas mi je rodjendan... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #8 on: 22 April 2009, 00:36:32 » |
|
E pa srecan rodjendan Ranko,ajd baci turu pica 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #9 on: 23 April 2009, 02:55:42 » |
|
Sinoc 4 puta bez vadjenja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #10 on: 03 May 2009, 00:21:45 » |
|
Slusam dobru muziku, a ne sra...e...... Dobro mi ide skola... Nisam nastran. Kul lik. Dobar brat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #11 on: 31 May 2009, 17:37:00 » |
|
vidio sam juce ferrari i lamborghini  Planiram da malo provozam uskoro helikopter  Inace skola dobro ne pusim ponekad pijem alkohol... i tako .... :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #12 on: 15 August 2009, 22:35:49 » |