|
« on: 01 February 2010, 00:27:54 » |
|
Ovih dana kopka me jedno pitanje.Pre nisam verovao u takve stvari,ali citajuci neku literaturu pocinjem da se interesujem za to.
Naime,znate i sami da je najavljivan smak sveta 80-tih,90-tih pa i u ovom novom milenijumu.Neki govore da ce nas 2012. udariti kometa po imenu Nibiru i tako ce nas zbrisati sa sveta.Mada,te komete predvidjane su i ranije,tako da mi ta solucija odpada. Vise verujem da cemo mi sami sebe unistiti.Ukoliko ste culi za prorocanstva baba Vange,Nostradamusa,i ukoliko verujete u to,uskoro ce izbiti Treci Svetski rat,kojeg ce zapoceti muslimanske zemlje(verovatno pod vodjstvom Bin Ladena),i da ce najpre nestati Evropa,pa zatim ce Nuklearnim oruzjem biti zbrisan citav svet.
E sad sledi ono sto mene kopka.Svi znate da postoji "Biblijski kraj sveta". U poslednjem tekstu Svetog pisma ( Otkrovenje Jovana Bogoslava ili popularnija Apokalipsa) opisana je sa nekim stvarima koje se desavaju upravo u danasnje vreme. Pre svega govori se o ratovima izmedju drzava.To moze biti 1. i 2. Svetski rat,zatim rat izmedju Amerike i Vijetnama,gradjanski ratovi i slicno.Zatim se govori o ponovnom ustajanju muslimanskog naroda,koji ce pod vodjstvom Antihrista zapoceti novi,najgori rat ikada.Znate i sami da se Muslimanska drzava raspala na delove ali da se u jedom jevandjelju govori da ce ponovo ujediniti i postati najmocnija sila.Zatim se govori o Antihristu koji ce doci na zemlju i napraviti haos.Zar taj antihrist ne bi mogao biti Bin Laden???
Dalje se govori o medjusobnoj svadji izmedju ljudi.Kako bi smo ovo mogli shvatiti? U danasnje vreme se stvarno mnogo vode rasprave oko zemalja.Uzmimo primer pre svega Kosovo.Zatim sukob Amerike i Irana/Iraka (sto takodje dovodi do rata).Ali ne samo i to...Ima mnogo drugih primera.
Nesloga sama po sebi stvara sledecu predpostavku.Od svega toga pocece masovni pomor ljudi od gladi,nehigijene..a sve zbog siromasnih uslova i ratova.O tome se takodje govori u Bibliji.
E ono sto je najbitnije jeste da se dosta govori o,kako sam ga ja nazvao, "poremecaju" sveta.Opisani su strahoviti zemljotresi pre svega. Vidite i sami sta je zadesilo Haiti.Koliko je ljudi poginulo...Ovih dana cujem da su opasni zemljotresi pogodili Los Andjeles,Tokio,Teheran.Pre par dana i Crna Gora.Ali ti zemljotresi nisu male jacine,vec veoma jaki. Govori se o "Promeni vremena".Ovo mozemo shvatiti kao Klimu.U Kini pre par dana -40C.Rusija jeste uvek bila hladna zemlja,ali su im meteorolozi predvideli sunce a iznenada pao sneg. Vidite i kod nas kako je.Za docek Nove godine 15C,dva dana kasnije 2C,nakon tri dana 11C pa odjednom -5C. Snegovi padaju tamo gde nikad nisu.
Najavljivane su i poplave,a svedoci smo i tih dogadjaja.Otapanja Antarktika,globalno zagrevanje...
Nismo li mi ta generacija koja ce upravo doziveti tu kataklizmu opisanu u Bibliji?Hocemo li sami sebe unistiti ili ce nas zbrisati kometa??????
Molim Vas,nemojte pogresno da me shvatite.Nisam neki 'Biblijski' zaludjenik ili zaludjenik uopste. Interesuju me misljenja drugih ljudi.Kako vi gledate na ove stvari,verujete li u nesto od ovoga?
|
|