|
« Reply #90 on: 22 October 2009, 13:13:39 » |
|
pa imam ultimate ali 64 nego sam hteo da probam ovaj. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
 |
« Reply #91 on: 22 October 2009, 23:48:59 » |
|
kako se instalira Driver Genius Professional 9.0.0.180?????? Stalno pokazuje da klju nije validan i to ovaj ACTA4Y-D5RZWV-G729EV-P6N287-V797Z6-LJU99L POMAGAJTE............................................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #92 on: 23 October 2009, 01:16:30 » |
|
ne znam zasta ce ti uopste ako imas widows 7?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #93 on: 30 October 2009, 15:26:01 » |
|
Evo upravo sam skinuo windows 7 ultimate.Znaci, procitao sam mnoga uputstva kako sta treba instalirati, ali iako znam, zbunilo me je dosta stvari.
E, posto ja uvek imam hiljadu pitanja, ovaj put cu postaviti samo dva :)
1) Ako je verzija OEM , da li bi ipak trebalo koristiti Windows 7 activator, a ako bi trebalo da li to kad se instalira pa onda... ?
2) Da li treba koristiti Windows 7 Easy Transfer ? Ja kontam da ne treba, osim ako su na hdd-u na koji se instalira OS muzika, video , slike itd... ali opet ne znam.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #94 on: 31 October 2009, 23:30:51 » |
|
Bez obzira sto jw Windows 7 OEM treba ti aktivator jel ce ti u protivnom posle 30 dana prestati raditi. Aktivator ima u sebi aktivacione kjluceve tako da on sve odrati. Kada instaliras sedmicu pokreni aktivator, nakon toga resetuj komp i kada ga upalis videces da ti je windows aktivan.....................................................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #95 on: 04 November 2009, 13:17:05 » |
|
Pozzz svima ! Instalirao sam Windows 7 ultimate i sad ne moze stampac da radi ! Kad hocu da instaliram drajver za stampac HP 5940 kaze da radi samo do SP 2 i da nije kompatabilan sa ostalim narednim operativnim sistemima !? Ima li neko ideju kako da prevazidjem ovaj problem ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #96 on: 05 November 2009, 13:59:41 » |
|
Instaliraj XP Mode i namesti drajvere za štampač tamo. Onda prekopiraj dokument, kog želiš da štampaš, u XP mode i naštampaj ga.
A što se tiče drajvera... Windows 7 odmah i automatski pronađe sve drajvere. Ako ti ne može pronaći odgovarajući drajver, znači, da ti je štampač star i discontinued.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #97 on: 10 November 2009, 03:16:06 » |
|
Ima mnogo ovih verzija Windows 7, ima li neko da je skinuo neku da radi provereno posto sam juce skinuo jednu i nije radila?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #98 on: 10 November 2009, 17:51:10 » |
|
Ja sam skinuo jednu sa Interneta i sve radi kako treba. Imam Win7 ultimate.
Ali pošto volim da mi je barem OS 100 % legalan, ićiću da kupim originalni DVD.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #99 on: 10 November 2009, 17:53:19 » |
|
Ok, imas li link odakle si skinuo win7?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #100 on: 10 November 2009, 20:05:59 » |
|
zdravo narode pokusavam da pratim diskusiju u vezi teme, nesto malo razumem vise ne. Konkretno: zelim da narezem Win7-DVD, tj. da instaliram "Microsoft Windows 7 (Seven) Ultimate Edition 32/64-bit ACTiVATED" verziju na drugom PCu. Skinuo sam fajlove sa Rapidshare-a i raspakovao ih sa 7zip-om, i............  .................kako dalje??? Hvala (i za toleranciju prema laicima) i pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #101 on: 10 November 2009, 21:13:31 » |
|
Moras da narezes na DVD a da bi ti DVD bio bootabilan (da se cd/dvd pokrene kad se restartuje komp) procitaj ovde http://rapidbelgrade.com/index.php?topic=5445.0
tu je sve objasnjeno...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #102 on: 11 November 2009, 09:59:53 » |
|
Hvala Borise!
Kako mogu da dodem do "How to install" uputstva, posto je u meduvremenu ona adresa sperovana na Rapidshare-u??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #103 on: 11 November 2009, 11:28:32 » |
|
Ok, imas li link odakle si skinuo win7?
Skinuo sam ga sa jednog torrenta sa jedne slovenacke torrent  strane (Ja živim u ljubljani). Evo i linka: http://www.partis.si/torrent/podrobno/89030 Treba da se registruješ da bi mogla da koristiš torrente. Svi linkovi koji vode ka drugim sajtovima moraju biti u CODE Da bi linkovi bili u CODE oznaci linkove i stisni ovo dugme 
|
|
|
|
|
« Last Edit: 11 November 2009, 14:31:14 by boris023 »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #104 on: 11 November 2009, 13:29:19 » |
|
Hvala puno Nikolicu!
Medutim sada imam drugi problem, a to je da narezem bootabilan CD tj. DVD. Prilikom provere narezanog DVD-a javlja mi se na jednom PC-u poruka " DLL E:\Sources\SPWIZENG.DLL" nije vazeci Windows folder. A na oba PC-a poruka "The file `autorun.dll could not be louded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code is [0x7E] (kod drugog PC-a [0xC1]).
Ovako sam postupao: - downloadovao sa rapidshare-a u zasebnom folderu - sa HJSplitom 24 "sastavio", tj. dobio Image File "-BY_ADMINSNS-RAPIDBELGRADE.COM-.ISO" - po uputstvu Undera u temi "Bootovanje CD-a" postupio, tj. narezao na DVD-RW disk - i ............................. nista!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|