Hello
  Home Help Login Register DMCA Rules  
23 November 2017, 19:21:56
 

Rapidshare Search
Skoci na stranu:  1 2 3 4 5 6 ... 23   Idi na dno strane
Send this topic    Print
Author Topic: CRYPTLOAD - Skidajte sa rapidshare bez cekanja ...  (Read 55930 times)
« on: 28 March 2009, 11:55:06 »

CRYPTLOAD
- Skidajte sa rapidshare bez cekanja da prodje onih 15 min. (800 sekunde) -




"Da bi program radio,morate imati instaliran NET Framework Version 2.0"
Download NET Framework Version 2.0


Password



-Prvo skinete CryptLoad Latest Version: 1.1.8 (Nije potrebna instalacije programa , samo respakujte iz RAR fajla i stavite gde zelite)






Ovo je namenjeno za one koji imaju Telekomov HUAWEI MT882 router.

Skinete ip changer
- Ovo je za one koji su povezani preko LAN-a:




A ovo je za one koji su povezani preko USB-a:




-Za one koji koriste Telekomov Huawei HG510 router, koristite ovaj ipchanger






NOVO NOVO NOVO NOVO


Najzad se pojavio IP changer i za ovaj router.
Zahvaljujuci clanu kobra983 i narogkica evo postavljen je ovde
Prim. Admin
UndertakerZA




Password



Napomena:
- Postoji mogucnost da ovaj IP changer ne ce da radi ako nemate instaliran Microsoft .NET Framework 3.5 zato ovde mozete skinuti i to.



Password



- Sve ostalo vazi za ovaj router kao i za Huawei HG510. Dakle moze da bude potrebno "obijanje" routera , promena Passworda i user name.Sve to ima objasnjeno u narednim postovima a i u pakovanju gde je IP changer za HG 520.

Procitajte sve napomene koje su postavljene , jer mi ne mozemo snositi odgovornost za eventualno nastale probleme.
Licno kod mene sve ovo funkcionise kao i kod mojih prijatelja.




Ko ima Sagem- 1201-1241 neka proba ipchanger:


ili:





IP changer za huawei SmartAX MT882

zahvaljujuci nasem modu dovla ......

IP changer SAMO za korisnike ADSL-a mtel (rebublike srpske)
provjereno radi sa CryptLoad-om...


 download





Napomena:
-Meni Kaspersky prepozna 2 trojanca ali zarad lakseg i brzeg skidanja sa Rapidshare ja ih ignorisem.
-Cryptload koristim vec skoro 2 godine i nisam nikada imao problema.

-Za svaki problem oko ova 2 trojanca
www.rapidbelgrade.com ne snosi nikakvu odgovornost jer ovo nije nas autorski program.
-Koristite na vlastitu odgovornost.

  • *
  • zahvalnica: 890

  • Date Registerd:26 March 2009, 13:26:19
  • Posts: 1699
  • Topics: 775
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • WWW
« Last Edit: 03 October 2009, 20:49:17 by UndertakerZA » Logged
« Reply #1 on: 28 March 2009, 12:35:03 »

Podesavanje programa za skidanje na FREE
Kako koristiti ovaj program i kako ubaciti ip changer

Raspakujete Cryptload ,pokrenete fajl cryptload.exe.

Podesite ovako kako je prikazano na slici 1.

slika 1



Sada treba ubaciti ipchanger i podesiti da isti obavlja svoju funkciju za sta je i namenjen.
Slike 2,3 i 4 pokazuju kako se to radi.

slika 2



slika 3



slika 4



NAPOMENA:
- vazi za one koji imaju Telekomov Huawei HG510 router

Obavezno u polju Files of types namestiti da stoji All Files da bi mogli da nadjete i vidite vas IP changer
Slika 3 i 4

slika 5



Podesavane je gotovo.

  • *
  • zahvalnica: 890

  • Date Registerd:26 March 2009, 13:26:19
  • Posts: 1699
  • Topics: 775
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • WWW
« Last Edit: 03 October 2009, 20:54:12 by UndertakerZA » Logged
« Reply #2 on: 28 March 2009, 13:02:47 »

Dodavanje linkova za download

Kada odaberete grupu linkova koje zelite da skinete, drzeci levi klik na misu obelezite (selektujte) sve linkove. Zatim Desni klik na misu i klik na copy.



Automatski su linkovi ubaceni i dobijete prozor koji ovako izgleda.
Kad radite copy na clipboard mozete kopirati sve linkove odjednom ,znaci sve selektovati i kopirati ,Crypload ih sve proveri dali su ok.(dali nisu MRTVI linkovi)





Klikni na OK i dobijes ovako



Klikni na OK i download pocinje


Dakle da ponovim sve ,pokrenete Cryptload.exe,onda Opcije,zatim Router,cekirate Start File,zatim Browse,nadjete ipchanger.bat i OK.To bi bilo to,prostije ne moze da bude!!!

Kopiranje linkova:Obelezite linkove i kad kliknete COPY otvara se jos jedan prozor,kliknete na + pored Directlinks i on ucita sve linkove.Ako su zelene boje onda su OK,a ako su crvene boje onda ne valjaju.


  • *
  • zahvalnica: 890

  • Date Registerd:26 March 2009, 13:26:19
  • Posts: 1699
  • Topics: 775
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • WWW
« Last Edit: 03 October 2009, 21:03:08 by UndertakerZA » Logged
« Reply #3 on: 01 April 2009, 18:51:52 »

Koristim ga duze od godinu dana i najtoplije ga preporucujem,pogotovo kada je u pitanju Rapidshare.
  • *
  • zahvalnica: 6

  • Date Registerd:01 April 2009, 18:44:56
  • Posts: 20
  • Topics: 0
  • Activity/Aktivnost
    0%
Logged
« Reply #4 on: 02 April 2009, 20:02:54 »

Evo kako se podesava za skidanje sa nalogom

Brojevima je obelezen redosled radnje koju treba da uradite.
Obratite paznju na sva podesavanja kako je na slikama prikazano i namestite kod Vas isto tako.








Pozzzzz
  • *
  • zahvalnica: 890

  • Date Registerd:26 March 2009, 13:26:19
  • Posts: 1699
  • Topics: 775
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • WWW
« Last Edit: 30 October 2009, 03:53:38 by UndertakerZA » Logged
« Reply #5 on: 14 April 2009, 15:09:41 »

jel mozhe kako bez chekanja za sagem f@st 800-840
  • DauN
  • Guest
  • Email
Logged
« Reply #6 on: 14 April 2009, 16:16:35 »

kada se zavrsi odbrojavanje uvek mi izbaci crni prozor sa ip adresom i eror pasword i tako stalno ne pusta ga da skida ne znam sta je to
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:13 April 2009, 15:21:54
  • Posts: 32
  • Topics: 1
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0 Firefox 3.0
Logged
« Reply #7 on: 17 April 2009, 12:07:35 »

Kao pocetnik na ovom polju...moze li mi neko reci...
Postoji li ikakav program ili sta vec za "zaobilazenje" ovog cekanja (kao free korisnika), kao u gore navedenom slucaju za adsl korisnike...
Koristim bezicni net...sa access pointom "Planet" koji radi na 2,4 GhZ...
Neznam jer ovo dovoljno podataka...kao sto rekoh pocetnik sam u ovom polju...do skora sam bio na dial-up...
  • *
  • zahvalnica: 48

  • Location: Tamo negde
  • Date Registerd:10 April 2009, 21:33:10
  • Posts: 252
  • Topics: 64
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
    • scorpio73@ptt.yu
  • Email
Logged

« Reply #8 on: 17 April 2009, 12:17:01 »

"UndertakerZA" naravno ta 2 trojanca nisu opasna, tako ih prepoznaju samo po neki AV.. Ljudi samo opusteno, skidajte bez brige, nije opasno za komp.  1111

"ivkke": Taj prozor te obavestava da password koji je postavljen na modemu nije isti kao onaj koji je upisan u opcijama IP changer-a.. Ali najbolje je da slikas taj crni prozor i postavis sliku ovde pa cemo pokusati da ti objasnimo u cemu je problem. Opusteno samo..  1111

"scorpio73": Bezicni internet koristi staticku IP, tako da je ne mozes menjati. Najbolje ti je ako imas nekog da ti pozajmi premium ACC na rapid-u da skidas.
  • *
  • zahvalnica: 13

  • Location: Nish, Serbia
  • Date Registerd:16 April 2009, 07:18:40
  • Posts: 94
  • Topics: 47
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Chrome 1.0.154.53 Chrome 1.0.154.53
  • WWW
Logged

Don't Worry, Be Happy...
« Reply #9 on: 17 April 2009, 12:35:45 »

"UndertakerZA" naravno ta 2 trojanca nisu opasna, tako ih prepoznaju samo po neki AV.. Ljudi samo opusteno, skidajte bez brige, nije opasno za komp.  1111


To je meni poznato i meni ne smeta jer kao sto rekoh , koristim CL duze od godinu dana i nista se nije desilo opasno mom kompu. Upozorenje mora da stoji jer su se i ranije javljali ljudi koji tvrde da su prevareni i da su im Trojanci strah i trepet , a oni su ovim programom pustili cak dva u komp.
Dakle da nebi bilo zabune i nedaj boze neke namerne prevare od nase strane, stavljena je ta Napomena.
Inace , CL je sasvim bezbedan program koji radi perfektno sa dinamickim IP adresama a pomoci nema ako je IP staticki. Bitno je samo naci odgovarajuci IP changer za svoj model Routera i nakon toga sve radi perfektno.
  • *
  • zahvalnica: 890

  • Date Registerd:26 March 2009, 13:26:19
  • Posts: 1699
  • Topics: 775
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
  • WWW
Logged
« Reply #10 on: 17 April 2009, 12:40:38 »

OK...pretpostavio sam...onako logicki..ali sam se ujedno i nadao da postoji neko resenje..
Hvala Strale u svakom slucaju  yess
  • *
  • zahvalnica: 48

  • Location: Tamo negde
  • Date Registerd:10 April 2009, 21:33:10
  • Posts: 252
  • Topics: 64
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
    • scorpio73@ptt.yu
  • Email
Logged

« Reply #11 on: 19 April 2009, 19:39:55 »

ja ga koristim vec godinu dana i radi bez problema, mnogo sam se napatio dok ovo sve nisam podesio, a vidim ovde sve na jedno mestu, sta kazem,   SVAKA CASTA, ja ga isto preporucujem svima.

                                                                  H V A L A.    afro1
  • nadjaminja
  • Guest
  • Email
Logged
« Reply #12 on: 21 April 2009, 23:32:06 »

imali ip changer za moj router tp-link td-8811  nod nod nod
  • dallboy
  • Guest
  • Email
Logged
« Reply #13 on: 22 April 2009, 01:14:46 »

imali ip changer za moj router tp-link td-8811  nod nod nod
Podesavanja za tp-link td-881:

1. Prvo skinuti ovaj fajl:
 download
Code:
http://rapidshare.com/files/216486833/Crypload.TP-LINK.TD-8811B.clr

2. Sacuvajte skriptu Crypload.TP-LINK.TD-8811B.clr u C:\Program Files\CryptLoad_1.1.6\router 
3. Pokrenite CrypLoad i podesite sve kao sto pokazuju slike: (slike su za drugi IP changer ali to je sve skroz isto tako da samo pratite korake sa slika)

4. Prvo idite u "Opcije" klikom na dugme kao na donjoj slici:


5. Zatim kliknite na "Router" i prikazace Vam se opcije kao na slici ispod:


Vi kliknite na "Router" i nadjite svoj modem u listi. (Bice potpisan kao "tp-link 8811b")


edit: Evo jos jednog IP changer-a za ovaj modem, pa koji vam vise odgovara taj koristite:

 download
Code:
http://rapidshare.com/files/90159771/IPChanger-2.zip.html.

Procedura za ovaj IP-chager je ista kao i kod prethodnog.



  • *
  • zahvalnica: 13

  • Location: Nish, Serbia
  • Date Registerd:16 April 2009, 07:18:40
  • Posts: 94
  • Topics: 47
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Chrome 1.0.154.53 Chrome 1.0.154.53
  • WWW
« Last Edit: 22 April 2009, 01:21:59 by strale91 » Logged

Don't Worry, Be Happy...
« Reply #14 on: 22 April 2009, 19:15:10 »

Imam Sagem i sve sam uradio kako je objasnio Strale, ali ne funkcionise. Uvek moram da cekam onih 15 min. Molim za neku pomoc. Ima li kakve veze sto je provajder neobee.
  • *
  • BILO JE, JESTE I BICE SRPSKO
  • zahvalnica: 23

  • Location: Crvenka
  • Date Registerd:13 April 2009, 15:59:45
  • Posts: 371
  • Topics: 31
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
Logged

Skoci na stranu:  1 2 3 4 5 6 ... 23   Idi na vrh strane
Send this topic    Print
 
Skoci na:  

Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 3.816 seconds with 37 queries.

Google visited last this page 06 November 2017, 17:50:34
Theme created by Logo Off