Hello
  Home Help Login Register DMCA Rules  
24 November 2017, 14:06:55
 

Rapidshare Search
Skoci na stranu:  1 2 3 4 5 6 7 ... 23   Idi na dno strane
Send this topic    Print
Author Topic: CRYPTLOAD - Skidajte sa rapidshare bez cekanja ...  (Read 55938 times)
« Reply #15 on: 23 April 2009, 00:23:56 »

čekaj bre malo neće ovo ba? tako lako,skinuo sam ovaj prvi clr fajl i ubacio kako si rekao ali opet isto čekam 15 minuta
pa sam skinuo ovaj drugi ali ima vi?e delova pa neznam tačno koji treba ubaciti ali ovaj drugi se ubacuje kao ?to je obja?njeno na prvim slikama i to je ip changer a ovaj prvi je clr fajl
jesul ta dva ista ili nisu?tu sam se skroz naskroz pobrko neznamm neznamm neznamm
  • dallboy
  • Guest
  • Email
Logged
« Reply #16 on: 23 April 2009, 00:54:52 »

čekaj bre malo neće ovo ba? tako lako,skinuo sam ovaj prvi clr fajl i ubacio kako si rekao ali opet isto čekam 15 minuta
pa sam skinuo ovaj drugi ali ima vi?e delova pa neznam tačno koji treba ubaciti ali ovaj drugi se ubacuje kao ?to je obja?njeno na prvim slikama i to je ip changer a ovaj prvi je clr fajl
jesul ta dva ista ili nisu?tu sam se skroz naskroz pobrko neznamm neznamm neznamm

čekaj bre malo neće ovo ba? tako lako,skinuo sam ovaj prvi clr fajl i ubacio kako si rekao ali opet isto čekam 15 minuta
pa sam skinuo ovaj drugi ali ima vi?e delova pa neznam tačno koji treba ubaciti ali ovaj drugi se ubacuje kao ?to je obja?njeno na prvim slikama i to je ip changer a ovaj prvi je clr fajl
jesul ta dva ista ili nisu?tu sam se skroz naskroz pobrko neznamm neznamm neznamm

ako zelis ovaj drugi da pokrenes, napisao sam tutorial za njega... a ovaj prvi clr fajl bi trebao da odradi sam sve... nzm zasto nece... to je direktvno njihov fajl... ali ajde evo pokusaj ovako da ga podesis pa cemo videti na cemu smo...

Znaci kada otvorite program kliknite na dugme prikazano na donjoj slici:




E a sad kliknite na "Router" i kliknite na dugme kao na donjoj slici:(sve sto vidite da je stiklirano na donjoj slici tako i vi podesite)



Kada ste kliknuli pratite uputstva koja su napisana na slici ispod:



Kada ste kliknuli "Open", kliknite "Ok" pa onda restartujte program.

Opcija za proveru modema: Ako i dalje ima problema probajte da u browser-u ukucate sledecu IP adresu: 192.168.1.1
Kada kliknete "Enter" otvorice vam se prozor gde treba da ukucate Username i Password. Za Username i Password kucajte admin. Ako prihvati onda je sa modemom sve ok ali da IP-changer ili program nije kako treba podesen.
  • *
  • zahvalnica: 13

  • Location: Nish, Serbia
  • Date Registerd:16 April 2009, 07:18:40
  • Posts: 94
  • Topics: 47
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Chrome 1.0.154.53 Chrome 1.0.154.53
  • WWW
Logged

Don't Worry, Be Happy...
« Reply #17 on: 23 April 2009, 12:16:20 »

pozdrav strale!
probao sam i to  ali neće prikazuje da mu ne?to fali i onda sam prevrto papire i video da moj ima malu oznaku slova "a" na kraju
znači TP-LINK.TD-8811a 
jel ima? taj clr fajl?
ovaj ?to si postavio ima oznaku b na kraju
jo? sam jutros malo gnjavio operatera ali sa razlogom jer mi je malo -malo pa pucala veza u poslednjih par dana pa mi rekao da će mi na?telovati jedan sagemov modem ali sam mu rekao da
malo pričeka da vidim kako će se ovaj pona?ati tojest da vidim da li ima? taj clr fajl sa oznakom a na kraju da najzad na?telujem taj cryptload.
  • dallboy
  • Guest
  • Email
Logged
« Reply #18 on: 23 April 2009, 13:32:39 »

Moze li kakva pomoc oko sagem fast 800? Probao sam onaj fajl sto je Strale okacio ali nece. Hvala
  • *
  • BILO JE, JESTE I BICE SRPSKO
  • zahvalnica: 23

  • Location: Crvenka
  • Date Registerd:13 April 2009, 15:59:45
  • Posts: 371
  • Topics: 31
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
Logged

« Reply #19 on: 23 April 2009, 14:23:15 »

Moze li kakva pomoc oko sagem fast 800? Probao sam onaj fajl sto je Strale okacio ali nece. Hvala

ljudi nemojte da zamerite sto nece, ja nemam te modeme koje vi imate pa da mogu odmah to da isprobam... ja sam te IP-changere nasao na netu i postavio ih.... za Sagem fast 800 se jedva nalazi IP-chaner...  sad22
  • *
  • zahvalnica: 13

  • Location: Nish, Serbia
  • Date Registerd:16 April 2009, 07:18:40
  • Posts: 94
  • Topics: 47
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Chrome 1.0.154.53 Chrome 1.0.154.53
  • WWW
Logged

Don't Worry, Be Happy...
« Reply #20 on: 23 April 2009, 17:32:07 »

Ok, nema nikakve zamerke, daleko bilo.
Pozz
  • *
  • BILO JE, JESTE I BICE SRPSKO
  • zahvalnica: 23

  • Location: Crvenka
  • Date Registerd:13 April 2009, 15:59:45
  • Posts: 371
  • Topics: 31
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
Logged

« Reply #21 on: 23 April 2009, 22:04:02 »

Ok, nema nikakve zamerke, daleko bilo.
Pozz

opusteno samo, nema brige... ja sam pokusao kolko-tolko da pomognem jer znam kakve su muke prilikom skidanja, ali sta da radim kad nije uspelo... mozda neko drugi ima bolje resenje?
  • *
  • zahvalnica: 13

  • Location: Nish, Serbia
  • Date Registerd:16 April 2009, 07:18:40
  • Posts: 94
  • Topics: 47
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Chrome 1.0.154.53 Chrome 1.0.154.53
  • WWW
Logged

Don't Worry, Be Happy...
« Reply #22 on: 23 April 2009, 22:28:59 »

Ja koristim jDownloader, mada to nije bitno, nego ako nekome treba, imam crl skript za resetovanje routera Conexant Hasbani firmware version : CX82xxx_4.1.0.34
Pozz
  • *
  • zahvalnica: 46

  • Location: Serbia
  • Date Registerd:13 April 2009, 22:09:34
  • Posts: 402
  • Topics: 30
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Logged

« Reply #23 on: 24 April 2009, 09:23:54 »

a kako da da ubacim u kripload bat fajl kada je changer exe fajl ne vidi ga kao bat fajl?
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:13 April 2009, 15:21:54
  • Posts: 32
  • Topics: 1
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
Logged
« Reply #24 on: 24 April 2009, 13:10:20 »

Je l' koristi ovo neko ko ima nalog?
Sto se tice premium korisnika, da li je bolji od Rapget-a?
  • *
  • I'm insane, but i'm happy!
  • zahvalnica: 14

  • Location: Kg
  • Date Registerd:20 April 2009, 11:42:44
  • Posts: 119
  • Topics: 41
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.7 Firefox 3.0.7
  • WWW
Logged



« Reply #25 on: 26 April 2009, 22:54:24 »

a kako da da ubacim u kripload bat fajl kada je changer exe fajl ne vidi ga kao bat fajl?

"ivkke" brate, nije neka tehnika da se pokrene bat fajl preko cryptload-a... evo ja sam u prethodnom postu sve objasnio oko toga preko slika da mi mnogi lakse shvatili... evo i linka do tog posta:

http://rapidbelgrade.com/index.php?topic=661.msg9638#msg9638

sve kako vidis na tim slikama je ceo proces pokretanja .bat fajla preko CL. nadam se da ti je ovo pomoglo.  nerd
  • *
  • zahvalnica: 13

  • Location: Nish, Serbia
  • Date Registerd:16 April 2009, 07:18:40
  • Posts: 94
  • Topics: 47
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Chrome 1.0.154.59 Chrome 1.0.154.59
  • WWW
Logged

Don't Worry, Be Happy...
« Reply #26 on: 27 April 2009, 15:50:12 »

moze li ovaj program da se koristi i preko SBB interneta,molim pomoc
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:26 April 2009, 10:17:37
  • Posts: 2
  • Topics: 0
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
  • Email
Logged
« Reply #27 on: 27 April 2009, 16:12:44 »

moze li ovaj program da se koristi i preko SBB interneta,molim pomoc

Koliko sam ja upoznat SBB internet ima staticku IP adresu i samim tim nece moci.
Ponavljam , IP adresa mora biti dinamicka, kako bi CL odnosno IPChanger mogao da vrsi svoju funkciju a to je promena IP adrese.
  • *
  • zahvalnica: 890

  • Date Registerd:26 March 2009, 13:26:19
  • Posts: 1699
  • Topics: 775
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
  • WWW
Logged
« Reply #28 on: 27 April 2009, 22:02:21 »

CIM ODBROJI ZAVISI KAKO KAD TRIDESETAK SEKUNDI IZLAZI CRNI PROZOR SLIKAO SAM I TAKO STALNO NE KRECE DA SKIDA
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:13 April 2009, 15:21:54
  • Posts: 32
  • Topics: 1
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
Logged
« Reply #29 on: 27 April 2009, 22:52:16 »

ja sam preko sezampro koji ip ja da skinem jer meni na ruteru pise ovo : USB MODEM/ETHERNET MODEM RUTER. Unapred zahvalan
  • *
  • Nije mudar onaj ko mnogo zna,već ko zna sta hoce
  • zahvalnica: 146

  • Date Registerd:18 April 2009, 15:36:17
  • Posts: 182
  • Topics: 56
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Opera 9.21 Opera 9.21
Logged
Skoci na stranu:  1 2 3 4 5 6 7 ... 23   Idi na vrh strane
Send this topic    Print
 
Skoci na:  

Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 2.336 seconds with 37 queries.

Google visited last this page 30 October 2017, 17:41:19
Theme created by Logo Off