Hello
  Home Help Search Login Register DMCA Rules  
23 November 2014, 14:11:08
 

Skoci na stranu:  1 2 3  All   Idi na dno strane
Send this topic    Print
Author Topic: Otkljucavanje wifi mreze  (Read 11818 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Postovani/a
Hvala vam sto ste postali deo nase zajednice...
mozete skidati sve sto zelite bez registracije na nas forum..
« Reply #15 on: 12 April 2010, 22:28:12 »

To brate!Hvala  rock
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:21 March 2010, 08:16:57
  • Posts: 30
  • Topics: 1
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
  • Email
Logged
« Reply #16 on: 12 April 2010, 23:04:48 »

Sifru kod rutera nemozes zameniti.Jer trazi upisivanje stare.Tako da od toga nema nista,jer je mreza potpuno zasticena. cry1
  • *
  • zahvalnica: 255

  • pol: Male
  • Location: Novi Sad
  • Date Registerd:12 April 2009, 13:58:18
  • Posts: 2398
  • Topics: 34
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Opera 9.80 Opera 9.80
  • Email
Logged


« Reply #17 on: 13 April 2010, 01:43:25 »

Neznam da li ste culi da postoji neki programcic ali radi samo pod linuksom , i s njime moze da se upadne u  bilo koji ruter koji je zakljucan sifrom. Ako uspem da pronadjem na netu postavicu. Malo je komlikovano , ali sigurno radi. A ovaj uredjaj network unlocer moze i da se poruci preko ebay-a. Salju robu i za srbiju , mada su nasi carinici nemilosrdni i halapljivi, vise vas iznese postarina nego sam uredjaj.
  • *
  • zahvalnica: 3

  • Date Registerd:19 August 2009, 13:56:37
  • Posts: 102
  • Topics: 16
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    Chrome 4.1.249.1045 Chrome 4.1.249.1045
  • Email
Logged
« Reply #18 on: 13 April 2010, 02:06:46 »

Mislim da je ovo ono o cemu sam pricao.Ako se usudis da probas javi sta si pocinio...

Code:
http://katz.cd/download/5437605/App/Wireless-Hacking-Live-FBI/

STAVLJAJ LINKOVE U CODE
  • *
  • zahvalnica: 3

  • Date Registerd:19 August 2009, 13:56:37
  • Posts: 102
  • Topics: 16
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    Chrome 4.1.249.1045 Chrome 4.1.249.1045
  • Email
« Last Edit: 13 April 2010, 02:12:04 by sparrow » Logged
« Reply #19 on: 13 April 2010, 08:51:38 »

Hvala afro1
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:21 March 2010, 08:16:57
  • Posts: 30
  • Topics: 1
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
  • Email
Logged
« Reply #20 on: 13 April 2010, 09:59:16 »

Podesavanju rutera jedino mogu da pristupim kada sam na mrezi,gresim li????Ali ja ne mogu da pridjem podesavanju kada oni meni traze kljuc????Jer kada bih mogao da pridjem podesavanju rutera to bi automatski znacilo da sam na mrezi, i onda mi trazenje sifre nije ni potrebno???Kako uci u podesavanje rutera ako je mreza zakljucana???Dalje je jasno,ali kako stici do toga madd
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:21 March 2010, 08:16:57
  • Posts: 30
  • Topics: 1
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
  • Email
Logged
« Reply #21 on: 13 April 2010, 10:35:41 »

U podesavanje rutera mozes uci upisujuci 192.168.1.1 u browser.Ako nije promenjena sifra,onda mozes uci u podesavanje rutera.Ako je sifra promenjena,onda tom ruteru nemozes nista.Poz
  • *
  • zahvalnica: 255

  • pol: Male
  • Location: Novi Sad
  • Date Registerd:12 April 2009, 13:58:18
  • Posts: 2398
  • Topics: 34
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Opera 9.80 Opera 9.80
  • Email
Logged


« Reply #22 on: 13 April 2010, 10:51:21 »

Da,to znam.Ali moram da budem na mrezi koju taj ruter siri da bi usao.A to je nemoguce posto je zakljucana.Ne znam da li se mi najbolje razumemo posto ovo pisem vec par puta.
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:21 March 2010, 08:16:57
  • Posts: 30
  • Topics: 1
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
  • Email
Logged
« Reply #23 on: 13 April 2010, 10:54:14 »

Znam sta govoris.Ako nemozes prici nijednom kompjuteru koji je na toj mrezi,onda  cry1
  • *
  • zahvalnica: 255

  • pol: Male
  • Location: Novi Sad
  • Date Registerd:12 April 2009, 13:58:18
  • Posts: 2398
  • Topics: 34
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Opera 9.80 Opera 9.80
  • Email
Logged


« Reply #24 on: 13 April 2010, 10:56:55 »

Pa i ti mnogo hoces ..... Zasto bi menjao sifru ako mozes da koristis net,  pozzzz jedino sto mozes da uradis jeste da mu sprzis ruter ili da ga nahvatas negde iza coska i prisilis ga da ti da sifru. Mada mislim da ti je najpametnije da odes do komsije predstavis se da si iz telekoma i zamenis mu rooter . Njegov uzmes na servis a das mu drugi ,i onda se kacis do mile volje...
  • *
  • zahvalnica: 3

  • Date Registerd:19 August 2009, 13:56:37
  • Posts: 102
  • Topics: 16
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Chrome 4.1.249.1045 Chrome 4.1.249.1045
  • Email
Logged
« Reply #25 on: 13 April 2010, 14:27:26 »

Druze, ja ne zelim nikome da menjam sifre - samo da je saznam da bih koristio net.
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:21 March 2010, 08:16:57
  • Posts: 30
  • Topics: 1
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
  • Email
Logged
« Reply #26 on: 13 April 2010, 16:05:46 »

Ako nemozes da vidis ruter,onda od te mreze nema nista,jer je on dobro zasticen,a za probijanje zastite treba jaca masina (kao ona na slici) i mnogo vremena jer ruter koristi najmanje 128bitnu zastitu.Poz
  • *
  • zahvalnica: 255

  • pol: Male
  • Location: Novi Sad
  • Date Registerd:12 April 2009, 13:58:18
  • Posts: 2398
  • Topics: 34
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Opera 9.80 Opera 9.80
  • Email
Logged


« Reply #27 on: 14 April 2010, 09:17:31 »

Probaj ovo ako se snadjes

WiFi Hack {Get On Your Neighbours Internet}


Hey guys this is a software used to hack wireless internet, so enjoy.

How to install:
1) Unzip and install Commview, then paste the included "cv.exe" to the directory you installed it to (c:\program files\commviewwifi)
2) Open commview and install the commview drivers to a card. It should prompt you about your card and than automatically install the driver. It is important that you have 1 card that works with commview or else the rest of the tutorial will not work
3)now go to the "rules" tab and check "enable advanced rules"
4)type in the box labled formula "tods=1 and dmac=FF:FF:FF:FF:FF:FF" then type a name for your formula in the box labled name and than click add/edit.
5)it should now appear in the upper box. if it is not checked, check it.
6)now click settings>options>memory usage and turn maximum packets in buffer to 20000 (max). If it prompts you to restart it, do so. There are three funnel looking things on the main menu bar of commview. uncheck all but the first one (onelabled "capture data packets")
7) now click the play button and scan for the network you want to crack.
8)once you have found it, drag the channel menu down to the desired channel and click capture.
9) now using your other adapter thats not capturing, connect to the password protected network. when it asks you for key, type in something random, i used 1234567890.
10) it should now say connected with limited connectivity. (same as being associated!!)
11)go back to your commview menu and click on the packets tab. you should see a couple of packets.
12) looking at the protocol column, you should see a couple labled IP/UDP, ARP REQ, and a couple of others. Right click on any packet labled "ARP REQ" and than click send packet, and selected. A mini menu should now appear.
13) on the mini menu, change packets per second to 2000, and rather than 1 time(s), click continuously, and Then click send.
14) now go back to the main commview window and go to the rules tab, and uncheck the rule you made.
15) You are now injecting and you should see the number of packets rising really fast.
16)to save the packets, you have to save every 20000 packets, click file, save and than in the save dialogue, remember where you saved it, and instead of saving it as an ncf file, save it as a "dump" .cap file.
17) Extract the Aircrack-NG folder.
18)open aircrack-ng-GUI that can be found in the map "bin" and select the files you saved, and than click launch.
19)Look at the list of IV's you have, and select the network you want to crack , there should be a list of alot of them, chose the one with the most ivs.


Code:
http://hotfile.com/dl/22925423/1a70a72/Live_CD_-_Wireless_hacking_tools_5B20105D.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/22925090/2a46f5d/Live_CD_-_Wireless_hacking_tools_5B20105D.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/22925157/2124c33/Live_CD_-_Wireless_hacking_tools_5B20105D.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/22925199/11e7f23/Live_CD_-_Wireless_hacking_tools_5B20105D.part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/22925241/1d7b928/Live_CD_-_Wireless_hacking_tools_5B20105D.part5.rar.html
http://hotfile.com/dl/22925770/1f24f95/Live_CD_-_Wireless_hacking_tools_5B20105D.part6.rar.html

Attention: Global Moderator Comment Linkove OBAVEZNO staviti u CODE #
  • *
  • zahvalnica: 0

  • Date Registerd:05 February 2010, 19:17:58
  • Posts: 51
  • Topics: 7
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Last Edit: 14 April 2010, 17:16:51 by DOVLA » Logged
« Reply #28 on: 14 April 2010, 22:36:42 »

Mozes probati sa WiFi Hack {Get On Your Neighbours Internet}
Ali ima jedan problem.Svako cackanje sa njim po ruteru,ostavlja tragove u log fajlu rutera.Obrati paznju na to.Poz
  • *
  • zahvalnica: 255

  • pol: Male
  • Location: Novi Sad
  • Date Registerd:12 April 2009, 13:58:18
  • Posts: 2398
  • Topics: 34
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows XP Windows XP
  • Browser:
    Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
  • Email
Logged


« Reply #29 on: 15 April 2010, 17:50:04 »

 yess
  • *
  • zahvalnica: 1

  • Date Registerd:21 March 2010, 08:16:57
  • Posts: 30
  • Topics: 1
  • Activity/Aktivnost
    0%
  • OS:
    Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
  • Email
Logged
Skoci na stranu:  1 2 3  All   Idi na vrh strane
Send this topic    Print
 
Skoci na:  

Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 0.066 seconds with 37 queries.

Google visited last this page 21 November 2014, 20:51:40
Theme created by Logo Off