|
« on: 24 June 2010, 21:30:54 » |
|
Ukoliko nešto ne možete sami pronaći, pa imate potrebu da ovde zatražite pomoć za neku knjigu, strip, časopis, uputstvo, skriptu.... i ko zna čega se možete dosetiti  zatražite to upravo OVDE u ovoj temi (samo napišite post). I vama i posetiocima i uredništvu foruma će biti preglednije, brže i lakše da se zahtevi prate na jednom mestu. P.S. Ne zaboravite da vaš zahtev morate obrazložiti i dati što više podataka (sve kojima raspolažete) ako vam je zaista stalo da vam se pomogne...
|
|
|
|
|
« Last Edit: 23 July 2010, 06:07:37 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
| |
 |
« Reply #1 on: 24 June 2010, 21:35:36 » |
|
ZAHTEV ja bih molio ako mozete da mi nadjete nesto u vezi s ovim temama.
Organi upravljanja u zravstvenoj ustanovi ? Finansiranje zdravstvene ustanove? Vrste zdravtsvenih ustanova?
unapred zahvalan Upravo ovakve specifične zahteve je teško pronaći, mislim, kada se radi o temama, a ne o konkretnom naslovu, naročito nama kojima tema nije uža specijalnost ili struka... Nijedan od pretraživača mi na ključne reči "zdravstvo" i "ustanova" (i sve moguće kombinacije) nije dao pozitivan odgovor, pa pretpostavljam da literatura sa takvim naslovima ne postoji da je postavljena na netu... PREPORUKA: Koristiti pretragu u Google i pregledati redom od sajta do sajta, gde će se možda pronaći neki parcijalni podaci o traženim temama...
|
|
|
|
|
« Last Edit: 14 August 2010, 22:51:33 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #2 on: 25 June 2010, 18:57:35 » |
|
ZAHTEV Treba mi knjiga lekovi ili prica o obmani od dr. Lidije Gajski! One podatke koje sam uspela pronaći navode me na razmišljanje da ću je i sama rado pročitati, AKO je neko pronadje...  Knjiga ima 517 stranica dimenzije: 17,5 x 24,5 cm, a godina izdanja je 2009... dakle - nova knjiga, a cena joj je oko 270 HRK što je oko 47 EUR - dakle, skupa knjiga ... i zbog toga je nema "na izvolte"... O knjizi možete mnogo više pročitati u novinskom članku "Slobodne Dalmacije" PROČITAJ OVDE (klik)Pronašla sam snimak emisije i intervju sa dr. Lidijom Gajski na HTV-a ... u kojoj govori o svojoj knjizi, pa eto dodatnih informacija... dok se ne pronadje knjiga  http://rapidshare.com/files/295458766/Na_Rubu_Znanosti_-_19-10-2009_-__Lijekovi_ili_prica_o_obmani.part1.rar http://rapidshare.com/files/295475675/Na_Rubu_Znanosti_-_19-10-2009_-__Lijekovi_ili_prica_o_obmani.part2.rar http://rapidshare.com/files/295492808/Na_Rubu_Znanosti_-_19-10-2009_-__Lijekovi_ili_prica_o_obmani.part3.rar DOPUNA: Zahvaljujući vrednoj gargamelki rešen zahtev - evo i knjige - 
|
|
|
|
|
« Last Edit: 14 August 2010, 22:50:27 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #3 on: 29 June 2010, 10:44:53 » |
|
Hvala na ovom odgovoru i ja cu je rado procitati, jer danas farmaceutska industrija koristi edukaciju kao marketinski alat zarad svog profitiranja. ZAHTEV: Treba mi i strucna literatura, gde da pronadjem neki dobar anatomski-lustrovani atlas coveka?? Koliko je dobar pojma nemam  pošto u sređivanju foruma još uvek nisam stigla do tih knjiga.... Dakle, pogledaj OVDE, a takodje pogledaj i OVDE. Možda će ponudjene stranice udovoljiti tvojim potrebama.... Molila bih da nakon preuzimanja knjiga u taj post dodaš i ocenu kvaliteta i upotrebljivosti preuzetih knjige prema ovom šablonu.
|
|
|
|
|
« Last Edit: 14 August 2010, 22:55:14 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #4 on: 04 July 2010, 16:18:04 » |
|
ZAHTEV Treba mi knjiga Kocije bogova (Erich Von Daniken - Chariots of the Gods).. imam na engleskom, ali nigde ne mogu da nadjem na srpskom.. ako neko zna gde bi mogao i da kupim knjigu, bilo bi od pomoci.. hvala unapred... O kompletnom književnom opusu Erich von Dänikena (knjiga na srpskom-hrvatskom, engleskom i nemačkom jeziku) pogledaj OVDE, a što se tiče tražene knjige mogu te jedino uputiti na dokumentarni film Chariots of the Gods (1970) koji možeš preuzeti OVDE
|
|
|
|
|
« Last Edit: 14 August 2010, 22:57:03 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #6 on: 14 August 2010, 07:27:27 » |
|
ZAHTEV: Molim vas ako nadjete postavite knjigu ULICNI ADVOKAT od Dzona Grishama.... Hvala unapred Zahvaljujemo se i mi tebi što si zapazio da tu knjigu nismo imali na forumu.... Dakle, da preuzmeš knjigu klikni (Bazduljica)
|
|
|
|
|
« Last Edit: 14 August 2010, 22:59:47 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #7 on: 17 August 2010, 12:51:17 » |
|
ZAHTEV:Ne mogu nigde da nađem knjigu "Smena generacija" od Stevana Jakovljevića. Bilo bi lepo ako bi mi neko pomogao. Hvala, bez obzira na ishod mog zahteva! Kako si koncipirala pitanje, ishod si unapred znala....  digitalizovanu "Smenu generacija", jednostavno rečeno, nije moguće pronaći na internetu i po svemu sudeći još uvek nije digitalizovana... S obzirom da je Stevan Jakovljević rodjeni brat Mirjane Jakovljević, ženskom delu publike poznatija kao Mir-Jam, eto, obećavam, pod uslovom da knjiga postoji u biblioteci u mojoj selendri - lično ću je digitalizovati do Nove godine. P.S. ako ti treba najznačajnije Jakovljevićevo delo "Srpska trilogija" možeš je preuzeti  , a najskuplje je upravo ona koju si tražila, "Smena generacija", materijalisto, ali samo izdanje iz 1941. godine 
|
|
|
|
|
« Last Edit: 17 August 2010, 19:03:34 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #8 on: 18 August 2010, 11:48:07 » |
|
Hvala na iscrpnom odgovoru i trudu i na "Srpskoj trilogiji"  . Za "Smenu generacija" te držim za reč i navijam za selendru! 
|
|
|
|
|
« Last Edit: 18 August 2010, 17:53:04 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #9 on: 19 August 2010, 15:54:56 » |
|
ZAHTEV: Da li neko ima...ili moze da mi nadje knjigu iz geografije za 1 razred srednje skole...... Idem na popravni, nemam knjigu.....pa da ne bi bacao pare bez veze...ako neko moze da nadje....hvala unapred :) Ovaj zahtev se odbija kao neumesan... 19. avgusta tražiti knjigu za popravni, a tu istu knjigu nemati i ne pogledati cele prethodne školske godine... ?!? Svašta. Izvini, ali postoje školski drugari koji imaju knjigu, mogao si je posuditi. Postoje ulični prodavci, buvljak.... Ali ako smatraš da je kupovina knjiga bačen novac - mislim da si zalutao na pogrešan forum... Puno sreće ti želimo u novoj-staroj školskoj godini 
|
|
|
|
|
« Last Edit: 19 August 2010, 17:57:12 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #10 on: 20 September 2010, 14:59:10 » |
|
Trazim knjige:
Karl Gustav Jung-Psiholoske rasprave i Johan Wolfgang Goethe-Faust 2.dio
na srpskom jeziku
|
|
|
|
|
« Last Edit: 20 September 2010, 15:14:12 by Mariofil »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #11 on: 26 September 2010, 16:31:37 » |
|
ZAHTEV: jel mozda neko moze pronaci knjigu od Zane Gray ciji je nasloc JAHAC OSAMLJENE ZVIJEZDE
SVAKA POMOC JE DOBRA DOSLA Sve što smo uspeli napabirčiti od Zejn Greja (Zane Grey), a da je upotrebljivog kvaliteta, postavljeno je i možeš pogledati OVDE.
|
|
|
|
|
« Last Edit: 26 September 2010, 19:03:15 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #12 on: 01 October 2010, 12:26:58 » |
|
ZAHTEV: Treba mi Rej Kamings - Atomska Princeza. X-100 broj 28 iz 1960. godine Unapred zahvalan.  Trenutno ovoga nema u elektronskom obliku... ni na jednom "domaćem" jeziku, a bogami ni na stranom  Na jednoj domaćoj aukciji nedavno je prodat "papirni" primerak za 150 din, a videla sam da postoji aukcija za primerak na engleskom jeziku. Početna cena je 50$... ako imaš te pare požuri jer je aukcija u toku. Kao što rekoh, ja nisam pronašla (čak ni na stranom jeziku)... Ray Cummings - The Princess of the Atom - pokušaj, možda ćeš biti bolje sreće 
|
|
|
|
|
« Last Edit: 01 October 2010, 22:45:34 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #13 on: 05 October 2010, 06:17:52 » |
|
ZAHTEV: trazim deciju knjigu--PECA i VUK- pechakoy@gmail.com. Tako nešto kao zasebnu knjigu teško da ćeš pronaći... " Peću i vuka" sam videla uvrštenu u Tolstojevom opusu bajki, ali to je knjižurina od 500 stranica (bez slika)... videla sam je u Diznijevoj obradi (ako me sećanje dobro služi) u serijalu "Čudesni svetovi Volta Diznija" (koji se sastoji od 4 knjige), a bajka Peća i vuk nalazi u knjizi " Svet mašte"... Postoji crtani film (ruska, englesko-poljska i "diznijevska" verzija), postoji Diznijev strip i postoji simfonijska bajka... ali da postoji i posebna knjiga - to nisam upoznata Simfonijsku bajku moguće je preuzeti ovde: http://rapidbelgrade.com/index.php?topic=88380.0 Crtani film je moguće preuzeti ovde: http://rapidbelgrade.com/index.php?topic=98477.0 A knjigu potraži u biblioteci pod T (Tolstoj) 
|
|
|
|
|
« Last Edit: 05 October 2010, 09:45:56 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
 |
« Reply #14 on: 08 October 2010, 10:02:51 » |
|
ZAHTEV Zainteresovana sam za knjige na temu veterinarske medicine, atlase i sl. Jezik na kom su nije bitna. Hvala unapred! "Protrčala" sam kroz različite pretraživače i ima toga poprilično, ali na "strendžerskim" jezicima... koji ti, srećom, nisu bitni. Svi linkovi ovde su ispravni, ali sadržaj nisam skidala, niti proveravala u kakvom su stanju.... Imam i ja molbu. Kada preuzmeš fajlove i ukoliko je tehnički sve OK, otvori posebnu temu za svaku knjigu i to na forumu KNJIGE NA STRANOM JEZIKU... Uradi to lepo i pregledno kao što ovde inače radimo....  (autor, tačan naslov, naslovnica...), a ću ti zauzvrat pronaći još ovakvih knjiga  Color atlas of Veterinary anatomy: volume 3, the dog and cat. 53 MB http://rapidshare.com/files/202777370/DC_anat.pdf Small Animal Clinical Diagnosis By Laboratory Methods Fourth Edition (12,9 MB) http://www.mediafire.com/?nn22zdzqijt Encyclopedia of extraordinary animals. (9,6 mb) http://rapidshare.com/files/96591771/ExtraOrdinary_Animals.rar Veterinary neuroanatomy and clinical neurology in avaxhome. (45 mb) File name: 0721667066_3.rar http://depositfiles.com/en/files/ymnpcog6k
|
|
|
|
|
« Last Edit: 08 October 2010, 19:44:25 by Bazduljica »
|
|
|
|
|
|